Γιώργος Λιάγκας στο «Όλα Μπιπ»: «Όταν είδαμε τα νούμερα του Σεφερλή, γελάγαμε»

Γιώργος Λιάγκας στο «Όλα Μπιπ»: «Όταν είδαμε τα νούμερα του Σεφερλή, γελάγαμε»

Και χθες το «Ολα Μπιπ» κέρδισε με άνεση τη «μάχη» στη μεταμεσονύχτια ζώνη με ποσοστά που ξεπέρασαν το 30% (32,1%)

Γιώργος Λιάγκας στο «Όλα Μπιπ»: «Όταν είδαμε τα νούμερα του Σεφερλή, γελάγαμε»
Καλεσμένος στη δεύτερη εκπομπή της εβδομάδας, το βράδυ της Τρίτης, ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος «αντιμετώπισε» τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού και τους μίλησε για όλα! Και χθες το «Ολα Μπιπ» κέρδισε με άνεση τη «μάχη» στη μεταμεσονύχτια ζώνη με ποσοστά που ξεπέρασαν το 30% (32,1%). Η απόσταση από το βασικό ανταγωνισμό ήταν συνεχώς πάνω από 20 μονάδες.



Κλείσιμο
Φυσικά, ο παρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Ant1 δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον νέο του αντίπαλο, που ακούει στο όνομα Μάρκος Σεφερλής, αλλά και στα πολύ υψηλά - σε επίπεδο ρεκόρ - νούμερα που σημείωνε, ειδικά τις πρώτες ημέρες.




Αρχικά, δήλωσε ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι μια «χαρά άνθρωπος», και ότι «Ο μόνος ηθοποιός που κάνει τηλεόραση είναι ο Σεφερλής; Μην τον πυροβολούμε κιόλας».

Και συνέχισε: «Από την πρώτη ημέρα βλέπω αποσπάσματα από το Mega με Μία. Δε σημαίνει ότι επειδή δε μιλάμε για τα νούμερα τηλεθέασης, δε μας ενδιαφέρουν κιόλας. Είμαι πολύ “νουμεράκιας” και βλέπω τι πήγε καλά και τι όχι. Για μας που κάνουμε τηλεόραση, τα νούμερα είναι ένας μπούσουλας δουλειάς. Τώρα να βγω και να πω για τα νούμερα, που μας έχει ανταμείψει ο κόσμος τόσα χρόνια, δεν θα πω ποτέ. Όταν λοιπόν είσαι δεύτερος, γιατί σε κατηγορούν όταν δε μιλάς για τα νούμερα τηλεθέασης, από τη στιγμή που δε μιλούσες όταν ήσουν πρώτος;».



Πώς αντέδρασε όταν είδε τα νούμερα του «Mega με μια»; «Την πρώτη ημέρα που σηκωθήκαμε περιμέναμε όλοι ότι θα υπήρχε μεγάλη διαφορά. Το ‘χουμε ξαναζήσει. Τα μεγαλύτερα νούμερα που έχουμε δει λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια τα έχει κάνει ο Μάρκος. Όταν είδαμε το 62%, γελούσαμε με τη Φαίη. Θα κλάψω τώρα για τα νούμερα τηλεθέασης;», είπε ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος.

Όσο για τα ίδια παιχνίδια που κάνουν οι δύο πρωινές εκπομπές; Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τα παιχνίδια σαφώς και τα αντιγράφουμε. Από τον Fallon και την Degeneres», χαρακτηρίζοντας όλο αυτό που κάνει ο «ανταγωνιστής» του ως άθλο.



Τέλος, δεν άφησε ασχολίαστη και την φάρσα που έκανε ο κωμικός ηθοποιός και έγινε τεράστιο θέμα συζήτησης, λέγοντας ότι «κάποιος από το κοντρόλ θα έπρεπε να του πει να σταματήσει, γιατί ο Μάρκος δεν έχει την εμπειρία».











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης