AGB για Δευτέρα: Τι ποσοστά έκαναν εκπομπές και δελτία

AGB για Δευτέρα: Τι ποσοστά έκαναν εκπομπές και δελτία

Με το δεξί μπήκε στην «τηλεοπτική αρένα» η πρεμιέρα του Άκη Πετρετζίκη

AGB για Δευτέρα: Τι ποσοστά έκαναν εκπομπές και δελτία
Την πρώτη θέση έχει κατακτήσει μέχρι στιγμή το δελτίο του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη. Χθες ο ΑΝΤ1 έκανε 17,8% στο εμπορικό κοινό, το δελτίο του MEGA έκανε μονοψήφια αφού σημείωσε 9,2% και το δελτίο του STAR έκανε 6,5%. Αξιζει να σημειωθεί ότι το Hot Seat του Γιαννη Ζουγανέλη πέρασε σε ποσοστά τηλεθέασης το MEGA αφού σημείωσε 13,4% στο εμπορικό κοινό και στο σύνολο 8,9%. Στο σύνολο ο ΑΝΤ1 έκανε 18,7%, το MEGA 16% και το STAR 12,3%.

Το δελτίο ειδήσεων του ALPHA σημείωσε χθες στο εμπορικό κοινό 17,3% ενώ στο σύνολο 19,5%.

Η Ανατροπή στο MEGA με καλεσμένο τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη έκανε 10,9% στο σύνολο και 8,9% στο νεανικό κοινό, ενώ η εκπομπή «Στον Ενικό» με καλεσμένο τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο έκανε 14,5% στο σύνολο και 8,6% στο νεανικό κοινό.

Πρεμιέρα έκανε χθες και η καθημερινή μαγειρική εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη στο MEGA, που παρουσιάζει εύκολες και οικονομικές συνταγές. Η εκπομπή «Κάντο όπως ο Άκης» προβάλλεται πριν το απογευματινό δελτίο του καναλιού και την παρακολούθησε το 15,7% του γενικού συνόλου των τηλεθεατών, ενώ στο δυναμικό κοινό 15 - 44 σημείωσε 18,9% της τηλεθέασης.

Το «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα» στο ALPHA τερμάτισε στο νεανικό κοινό (15-44) με 41,4% και στο σύνολο 38,6%. Η Δικαίωση στο MEGA έκανε 20,5% και 26,4% αντίστοιχα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης