Τηλεθέαση: Πρώτος ο Alpha και χτες στο prime time

Τηλεθέαση: Πρώτος ο Alpha και χτες στο prime time

Πώς πήγαν τα δελτία ειδήσεων;

Τηλεθέαση: Πρώτος ο Alpha και χτες στο prime time
Μία πολύ καλή σεζόν διανύει φέτος ο Alpha όπως φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Χθες και για ακόμη μια Πέμπτη το prime time του καναλιού σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του.

Η νέα εβδομαδιαία σειρά «Το σόι σου» και το κλασσικό «Πάμε πακέτο» έχουν γίνει ο «φόβος και ο τρόμος» για όσους βρίσκονται απέναντί τους. Χθες, η κωμωδία του Alpha σημείωσε μέσο όρο στο σύνολο 30,2% περίπου 10 μονάδες διαφορά με τους "Συμμαθητές" του ΑΝΤ1 που άγγιξε το 20,2% και για την "Μοντέρνα Οικογένεια" του Mega μόνο το 12,6%. Το «Πάμε Πακέτο» σκαρφάλωσε στο 38,4%, ενώ η "Δικαίωση" έκανε 16,7%.

Πολύ καλά τα πήγε και η «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ που έκανε 21,8%.

Στο δυναμικό κοινό ο Alpha ήρθε πάλι πρώτος. Οι μετρήσεις έδειξαν: Το σόι σου - 31,9%, Πάμε Πακέτο - 26,5%, Οι Συμμαθητές - 22,3%, Δικαίωση - 15,3%, Μοντέρνα Οικογένεια - 14,8%.

Καλή μέρα ήταν η χθεσινή και για την Τατιάνα Στεφανίδου καθώς για πρώτη φορά από την ημέρα που ξεκίνησε έκανε 14,5% στο γενικό σύνολο και 12,1 στο εμπορικό κοινό. Η «Ελένη» κρατά τα υψηλά ποσοστά της σημειώνοντας συγκεκριμένα εχτές 23,1% στο γενικό σύνολο και στο εμπορικό κοινό 31%.
Κλείσιμο

Στην μάχη των 8 η «μπίλια έχει κάτσει»... Την πρωτιά έχει πάρει το δελτίο του ΑΝΤ1. Εχθές η Μαρία Χούκλη έκανε στο γενικό σύνολο 18,4%, το MEGA 16,8% και το STAR 11,4%.Στο εμπορικό κοινό ο ΑΝΤ1 τερμάτισε με 15,2% το MEGA 13,4% και το STAR 8,8%.

To δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ στο εμπορικό κοινό σημείωσε 21,8% και στο σύνολο 22,4%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης