Κατερίνα Καινούργιου: Ο Βασίλης με ρώτησε γιατί έβγαλα τα παπούτσια μου και φάνηκα κοντή

Κατερίνα Καινούργιου: Ο Βασίλης με ρώτησε γιατί έβγαλα τα παπούτσια μου και φάνηκα κοντή

Πώς σχολίασε την απόφαση της Μαρίας Ηλιάκη να παρουσιάζει με τον Μάκη Πουνέντημια εκπομπή με πολλά στοιχεία του «Δέστε τους»

Κατερίνα Καινούργιου: Ο Βασίλης με ρώτησε γιατί έβγαλα τα παπούτσια μου και φάνηκα κοντή
Για την πρεμιέρα της εκπομπής «Όλα Παίζουν» η Κατερίνα Καινούργιου, καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day».

«Είχαμε το φυσιολογικό και αναμενόμενο άγχος. Εμένα το άγχος είναι ο πιο κακός μου σύμμαχος, βγαίνει στο πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να κρυφτώ από τον τηλεθεατή» σχολίασε η παρουσιάστρια του Alpha, τονίζοντας πως είχε άγχος καθώς μετά την επιτυχία του «Δέστε τους» ήθελε να ξανακάνει μια πετυχημένη δουλειά, παράλληλα όμως επιθυμεί το νέο της εγχείρημα να μην θυμίζει σε κάτι το προηγούμενο. «Όταν έχεις κάνει μια καθημερινή εκπομπή και την επιτυχία του “Δέστε τους” θέλεις το επόμενο project που θα κάνεις να μην θυμίζει το προηγούμενο και να είναι εξίσου -ίσως και περισσότερο- πετυχημένο. Αυτό φιλοδοξώ και ήθελα».
 
Κλήθηκε ακόμα να σχολιάσει την απόφαση της Μαρίας Ηλιάκη να παρουσιάζει με τον Μάκη Πουνέντη μια εκπομπή με πολλά στοιχεία του «Δέστε τους»: «Αυτό είναι το θέμα κάθε καναλιού. Ο Alpha έκανε πάρα πολύ καλά και εφόσον διαλύθηκε το "Δέστε τους" δεν διατήρησε το ίδιο format στη συνέχεια. Αυτή είναι η άποψή μου και από την αρχή το κανάλι μού το ανακοίνωσε πως δεν θα κάνουμε το ίδιο. Από εκεί και πέρα, πώς ο ΣΚΑΙ χειρίζεται το πρόγραμμά του είναι θέμα δικό του και δεν με απασχολεί», προσθέτοντας: «Δεν μπορώ να την δω ανταγωνιστικά τη Μαρία γιατί ήμασταν χρόνια μια παρέα. Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ, έχω δει ένα μέρος, ξέρω ότι θυμίζει το Δέστε Τους».
 
Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στα σχόλια που της έκανε ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, για την πρεμιέρα της Δευτέρας: «Ο Βασίλης είδε το πρώτο εικοσάλεπτο και του άρεσε. Αλλά γενικά δεν είναι φαν των ψυχαγωγικών εκπομπών. Το μόνο σχόλιο που έκανε ήταν να μου πει γιατί έβγαλα τα παπούτσια μου και φάνηκα κοντή σε σχέση με τις άλλες!».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης