Σίσσυ Φειδά: Τιμή μου και καμάρι μου ο άντρας μου

Σίσσυ Φειδά: Τιμή μου και καμάρι μου ο άντρας μου

H Σίσσυ Φειδά μίλησε για πρώτη φορά για τον πρόσφατο γάμο της με τον Γιώργο Ανδρίτσο

Σίσσυ Φειδά: Τιμή μου και καμάρι μου ο άντρας μου
Για τον πρόσφατο - και «επεισοδιακό», λόγω των δηλώσεων της μητέρας της - γάμο της στη Μύκονο με τον Γιώργο Ανδρίτσο μίλησε για πρώτη φορά η Σίσσυ Φειδά καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης.
 
Όταν η ξανθιά παρουσιάστρια ρώτησε τη διακοσμήτρια αν θα προσθέσει στο ονοματεπώνυμό της το όνομα του συζύγου της, απάντησε χαμογελώντας: «Θα το προσθέσω, αλλά σιγά σιγά! Γιατί όχι; Τιμή μου και καμάρι μου ο άντρας μου» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γάμο της που έγινε στο Νησί των Ανέμων: «Σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε πολύ γρήγορα, αλλά υπήρχε στον αέρα για πολύ καιρό. Πριν ένα χρόνο ήμασταν στις Σπέτσες με έναν από τους κουμπάρους μας και μας είπε “Τι θα γίνει; Θα παντρευτείτε;”. Και γυρίζει ο Ανδρίτσος πολύ φυσιολογικά και λέει “ναι, θα παντρευτούμε”. Εγώ δεν ρωτήθηκα βέβαια». Και πρόσθεσε: «Ήταν πραγματικά ένας πανέμορφος γάμος. Ήταν πιο όμορφος από ό,τι μπορούσα να φανταστώ. Ήταν όμορφος, γιατί είχαμε πολλή αγάπη. Είχαμε πολύ καλούς μας φίλους, δικούς μας ανθρώπους και συγγενείς που μας αγαπούν, που μας ξέρουν και είναι δίπλα μας πάρα πολλά χρόνια, μια ζωή! Το εισπράξαμε αυτό από τον κόσμο. Μόνο γέλια και αγάπη!».
 
Αναφέρθηκε ακόμα και στην προετοιμασία του γάμου της: «Μέσα σε ένα μήνα τα είχαμε ετοιμάσει όλα! Αυτά είναι χαρές και πρέπει να τις μοιράζεσαι με τον κόσμο. Ήμαστε το καλοκαίρι στη Μύκονο, επειδή έχουμε το εστιατόριο του Γιώργου, και από τέλη Αυγούστου που επιστρέψαμε τα ετοιμάσαμε όλα», αλλά και το νυφικό της: «Το νυφικό μου ήταν MiRo. Θέλω να σου πω ότι ακόμα και το νυφικό αισθανόμουν πως τα παιδιά το έφτιαχναν με αγάπη. Μόνο τα γέλια που ρίχναμε στα ραντεβού, δεν μπορώ να στα περιγράψω. Μιλάμε για πολύ γέλιο! Είναι καταπληκτικοί οι MiRo».
 
Τέλος, για το πόσο άλλαξε η σχέση της με τον επί χρόνια σύντροφό της και νυν σύζυγό της, η ίδια εξομολογήθηκε: «Άλλαξε η σχέση μας από το πρώτο βράδυ. Καταρχήν δεθήκαμε, λόγω πολλών προβλημάτων που έχουμε αντιμετωπίσει μαζί. Δεθήκαμε ακόμα περισσότερο με τον γάμο. Ο Γιώργος από τη μία λέει “εντάξει, το ίδιο είμαστε, όπως ήμασταν” αλλά μετά μου λέει “σ' αγαπώ ακόμα πιο πολύ”. Μάλιστα, είπε κάτι πολύ τρυφερό σε ένα φίλο μας πρόσφατα. Τον ρώτησαν μάλλον “τι κάνει η γυναίκα σου πλέον;” και απάντησε “πάντα ήταν γυναίκα μου”».  
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης