Ο Στέφανος Κορκολής πάσχει από καρκίνο

Ο Στέφανος Κορκολής πάσχει από καρκίνο

Το παραδέχτηκε κατά την διάρκεια μουσικής παράστασης

Ο Στέφανος Κορκολής πάσχει από καρκίνο
Για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο μίλησε ο Στέφανος Κορκολής κατά την διάρκεια μουσικής παράστασης. 

Το κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Δημοτικό θέατρο Κρεμαστός στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου των Χανίων άκουσε την εξομολόγηση του μουσικοσυνθέτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες του "Ορίζοντα" που στηρίζει παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν νεοπλασίες και ο Στέφανος Κορκολής με τα λόγια του έδωσε μήνυμα αισιοδοξίας και πρόληψης.

Κλείσιμο
«Κι εγώ πάσχω από καρκίνο. Πέρυσι τον Οκτώβριο το ανακάλυψα αλλά, όπως με βλέπετε, είμαι εδώ στο πιάνο μου, στη μουσική, δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάω. Όλα διορθώνονται. Πρόληψη...», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο από τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

Ο μουσικοσυνθέτης, που έχει δημοσιοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, προέτρεψε το κοινό να σταματήσει το τσιγάρο, το οποίο προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό.

«Επειδή την «πάτησα» από το τσιγάρο, όσο μπορείτε σταματήστε το! Εγώ κάπνιζα τέσσερα πακέτα την ημέρα. Πραγματικά, το κάπνισμα σκοτώνει!», τόνισε ο Στέφανος Κορκολής εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης