Γοργόνες στη Μύκονο...

Γοργόνες στη Μύκονο...

Η Ζωή Δημητράκου χαίρεται τη θάλασσα και χαρίζει χαμόγελα στον ανδρικό πληθυσμό

Γοργόνες στη Μύκονο...
Μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν πως οι γοργόνες είναι πλάσματα βγαλμένα από την μυθολογία, τη λογοτεχνία και τη λαογραφία μας, αλλά η πραγματικότητα ορισμένες φορές διαψεύδει όλα τα στερεότυπα.



Κλείσιμο
Εν προκειμένω τα υποβρύχια πλάνα του Mykonos Live Tv δείχνουν μια σύγχρονη γοργόνα με σάρκα και οστά! Ο λόγος για την Ζωή Δημητράκου που «συνελήφθη» από την κάμερα στα νερά της Μυκόνου να κολυμπάει και να ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Η 27χρονη καλλονή, η οποία μάλιστα συμμετείχε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2006, έχει αποχωρήσει οριστικά από το μόντελινγκ για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη μεγάλη της αγάπη, το γυναικείο μπάσκετ και αποδεικνύει πως και στα γήπεδα ξεχωρίζει όσο και έξω από αυτά. Για του λόγου το αληθές η Ζωή Δημητράκου είναι η μοναδική Ευρωπαία στην ιστορία του γυνακείου μπάσκετ που κατάφερε να πετύχει κουντράπλ-νταμπλ, δηλαδή διψήφιο νούμερο σε τουλάχιστον 4 στατιστικές κατηγορίες, πετυχαίνοντας 49 πόντους, 18 ρημπάουντ, 12 κλεψίματα και 10 ασίστ. Το 2007 βοήθησε τον Πανιώνιο να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και έκτοτε η φήμη της μεγάλωσε και πέρασε τα σύνορα αφού από το 2010 αγωνίζεται στο εξωτερικό. Εχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο ισπανικό και στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ από τον Απρίλιο του 2013 αποφάσισε να μετακομίσει στην Ρωσία για λογαριασμό της Ναντέζντα Όρενμπουργκ.

Ωστόσο, η Ζωή δεν ξεχνάει την Ελλάδα και την Μύκονο, με την οποία είναι «κολλημένη» και την επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης