Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στους χωρισμούς μπορούν να γίνουν περίεργα πράγματα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στους χωρισμούς μπορούν να γίνουν περίεργα πράγματα

«Δεν ήταν δημοσιεύματα από μένα. Δεν έκανα κανένα σχόλιο για αυτό. Είναι προσωπική μου υπόθεση και έτσι την αντιμετωπίζω. Από εκεί και πέρα, είμαι της άποψης τα εν οίκω μη εν δήμω»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στους χωρισμούς μπορούν να γίνουν περίεργα πράγματα
Για τη δημόσια επιστολή που είχε στείλει ο πρώην σύζυγός της, Βαγγέλης Μητρογιάννης, γνωστοποιώντας το χωρισμό τους μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε πρωινή εκπομπή.

«Δεν ήταν δημοσιεύματα από μένα. Δεν έκανα κανένα σχόλιο για αυτό. Είναι προσωπική μου υπόθεση και έτσι την αντιμετωπίζω. Από εκεί και πέρα, είμαι της άποψης τα εν οίκω μη εν δήμω», είπε η ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», εκφράζοντας παράλληλα και την ενόχλησή της για τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιήθηκε, εξηγώντας ότι δεν είχε λάβει γνώση για τη συγκεκριμένη επιστολή πριν δοθεί στη δημοσιότητα: «Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα κάτι. Εντάξει, στους χωρισμούς μπορούν να γίνουν περίεργα πράγματα. Σε έναν χωρισμό μπορείς να κρατήσεις καλές σχέσεις, εφόσον καταλαγιάσουν τα πράγματα». 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Μητρογιάννης είχε επιλέξει να δημοσιοποιήσει τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μέσω μιας επιστολής πριν από λίγους μήνες, στην οποία ανέφερε: 
 
«Με την Αλεξάνδρα πράγματι βρισκόμαστε σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Όλα έγιναν υπό το καθεστώς ενός πολιτισμένου τρόπου. Παραμένουμε δυο φίλοι κι αυτό άλλωστε φάνηκε τελευταία από κοινές εμφανίσεις που είχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ήδη έχω επιλέξει να κάνω μια νέα ζωή. Η Αλεξάνδρα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, μια καταξιωμένη ηθοποιός κι ελπίζω στη ζωή της να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί γιατί το αξίζει. Θα βρει το δρόμο της χωρίς να χρειάζεται ανθρώπους που να την προστατεύουν εκμεταλλευόμενοι τη δική τους εξουσία»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης