Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ούρησε ο Κοντοπίδης στο πλατό της εκπομπής του!

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ούρησε ο Κοντοπίδης στο πλατό της εκπομπής του!

Πάντως, πηγές από τον Σκάι αναφέρουν ότι ο καλεσμένος επιχείρησε να ουρήσει, αλλά δεν το έκανε τελικά

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ούρησε ο Κοντοπίδης στο πλατό της εκπομπής του!
Σε επανάληψη είδαμε τη χθεσινοβραδινή εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και οι φήμες οργιάζουν, αφού γίνεται λόγος για συμπεριφορές που ξεφεύγουν από τα όρια. 

Χθες, λοιπόν, καλεσμένος του δημοσιογράφου ήταν ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης ή αλλιώς Ponzi -o νεαρός κωμικός που έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα πάνω του, μέσα από τα επιτυχημένα κωμικά βίντεο που ανεβάζει στο YouTube, σατιρίζοντας πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά και καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά-, αφού το κανάλι είχε στείλει δελτίο Τύπου για την εν λόγω εκπομπή, η οποία τελικά δεν προβλήθηκε ποτέ. 

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρας στο Διαδίκτυο, στο πλατό του Σκάι έγινε ο «κακός χαμός», αφού ο καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ούρησε στο στούντιο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του απέναντι στους δημοσιογράφους, ενώ δεν δίστασε να φωνάξει: «Κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους». 

Κλείσιμο
Ακόμη, λέγεται πως κατά την διάρκεια του γυρίσματος οι δύο άντρες λογομάχησαν έντονα και έτσι η έγγραφή της εκπομπής διεκόπη. 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για τα όσα λέγονται: «Σιγά μην πιαστήκαμε και στα πόδια», ενώ ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης πόσταρε στη σελίδα του: «Παιδιά το περίφημο «Γιάννη κόφτο» από σήμερα θα αλλάξει και πλέον θα λέω «Σταμάτη Μαλέλη κόφτο», απλά για να ξέρετε».

Τι λέει ο Σκάι

Πάντως, μετά το χαμό που έχει γίνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, πηγές από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι αναφέρουν ότι ο καλεσμένος της εκπομπής προσπάθησε να ουρήσει, αλλά δεν το έκανε τελικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης