Γιάννης Ζουγανέλης: «Ένιωσα ότι ο Σάκης έφυγε ήσυχος»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ένιωσα ότι ο Σάκης έφυγε ήσυχος»

«Ευχαριστώ που μου δίνετε την δυνατότητα να μιλήσω για έναν αξιοπρεπή άνθρωπο που έφυγε και ο θάνατός του θυμίζει μόνο τη ζωή, το βίωμά του, την διάθεση για να αγωνιστεί, για να ισορροπήσει ανάμεσα στο άδικο»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ένιωσα ότι ο Σάκης έφυγε ήσυχος»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του Σάκη Μπουλά, αλλά και ένας από τους καλύτερους φίλους του και μίλησε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου λίγο μετά την είδηση του θανάτου του ηθοποιού και καλλιτέχνη.
 
«Ευχαριστώ που μου δίνετε την δυνατότητα να μιλήσω για έναν αξιοπρεπή άνθρωπο που έφυγε και ο θάνατός του θυμίζει μόνο τη ζωή, το βίωμά του, την διάθεση για να αγωνιστεί, για να ισορροπήσει ανάμεσα στο άδικο. Ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, έφυγε γλυκά, ήταν ήσυχος. Είχε δυνάμεις ο Σάκης να παλεύει!» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.
 
Και συνέχισε: «Στην αρχή σαφέστατα ψυχολογικά, είχε κάποιες συνέπειες, αλλά όταν του συνέβη επειδή ο Σάκης ήταν και τρομερά, ευφυής άνθρωπος το αντιμετώπισε με πολύ σύνεση και με πολύ δυναμικό τρόπο. Πάντως η αλήθεια είναι ότι αν μέσα σε αυτόν τον πόνο μπορεί κανείς να διακρίνει την χαρά, είναι ότι ένιωσα ότι έφυγε ήσυχος. Χωρίς να πονέσει και με μια γλυκύτητα στην έκφραση του προσώπου του. Ο θάνατος έχει αξία μόνο όταν μας θυμίζει τι είναι η ζωή».
Κλείσιμο
 
Αναφέρθηκε ακόμα και στη γνωριμία τους πριν από πολλές δεκαετίες: «Με τον Σάκη γνωριζόμαστε από την εφηβεία μας. Η πρώτη γνωριμία ήταν σε μια οντισιόν του Χατζηδάκι, όπου ο Σάκης εμφανίστηκε τραγουδώντας το Αστέρι του Βοριά, και από τότε μου είχε κάνει πολύ εντύπωση. Από τότε δέσαμε!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης