«Κόπηκε» το σχήμα του Νότη Σφακιανάκη

«Κόπηκε» το σχήμα του Νότη Σφακιανάκη

Σχεδόν ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του

«Κόπηκε» το σχήμα του Νότη Σφακιανάκη
Πρόωρα φαίνεται ότι έριξε αυλαία το νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», όπου εμφανιζόταν ο Νότης Σφακιανάκης μαζί με τους Goin’ through, μετά την «άτυχη» και ακόμα πιο πρόωρα λήξη της συνεργασίας του τραγουδιστή με τη Δέσποινα Βανδή.
 
Σχεδόν ένα μήνα μετά την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του, η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετά μειωμένη και έτσι ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου, Κώστας Ματσίκας, αποφάσισε τη λήξη του σχήματος.
 
Δημοσίευμα της «Espresso», μάλιστα, αποκάλυψε ότι ήδη το νυχτερινό κέντρο λειτουργούσε μια ημέρα την εβδομάδα, μόνο το Σάββατο, αν και είχε ξεκινήσει με διπλές εμφανίσεις, Παρασκευή και Σάββατο.
 
Κλείσιμο
Ωστόσο, ο περιορισμένος αριθμός κρατήσεων, αλλά και τα πολιτικά σχόλια του Νότη Σφακιανάκη κατά τη διάρκεια του προγράμματός του, καθώς ο ίδιος έφτασε σε σημείο να αποκαλέσει τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου «ζώα», καλώντας τους να «ξυπνήσουν» πολιτικά, όπως αναφέρουν εργαζόμενοι στο μαγαζί, ανέτρεψαν τα δεδομένα.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μελέτησέ το», άνθρωποι από το περιβάλλον του τραγουδιστή αναφέρουν πως μετά τις γιορτές το σχήμα του Νότη με τους Goin' Through δεν πήγαινε καλά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης