Νίκος Μουτσινάς: Το ενδεχόμενο ενός γάμου και η απόκτηση ενός παιδιού

Νίκος Μουτσινάς: Το ενδεχόμενο ενός γάμου και η απόκτηση ενός παιδιού

«Άμα το αποφασίσεις, θα έρθει κάποια στιγμή. Να σου πω ότι το έχω βάλει πλώρη;»

Νίκος Μουτσινάς: Το ενδεχόμενο ενός γάμου και η απόκτηση ενός παιδιού
Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς και μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει ένα γάμο και να δημιουργήσει οικογένεια.

Ο παρουσιαστής που χθες είχε την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «ΤΟ ΚΤΕΛ» στο οποίο πρωταγωνιστεί δήλωσε: «Δεν έχει σημασία (για τα επαγγελματικά μου) ούτε το παιδί, ούτε ο γάμος. Άμα το αποφασίσεις, θα έρθει κάποια στιγμή. Να σου πω ότι το έχω βάλει πλώρη; Όχι! Καμπανάκια δεν έχουν χτυπήσει, αλλιώς πολύ θα με ενδιέφερε. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Αυτή τη στιγμή νομίζω από βλακεία δική μου σαφέστατα είναι πάρα πολύ μπροστά το θέμα της δουλειάς. Είναι μια κουβέντα πολύ μακρινή αυτή. Άλλωστε είμαι και μικρός ακόμα - να τα λέμε κι αυτά!».

Ακόμη απάντησε και στην μητέρα του η οποία μίλησε στην κάμερα της ίδιας εκπομπής και τον τον συμβούλευσε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

Κλείσιμο
«Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η μαμά μου. Είπε να παντρευτώ; Μπράβο της, χαίρομαι! Τώρα που τελείωσε και η επίσημη πρεμιέρα, την άλλη Δευτέρα έχω ένα κενό, γιατί στα ρεπό μπορώ να κάνω», είπε ο Νίκος Μουτσινάς με αρκετή δόση χιούμορ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης