Νότης Σφακιανάκης: «Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει»

Νότης Σφακιανάκης: «Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει»

Κάθε του εμφάνιση και μία πρόκληση

Νότης Σφακιανάκης: «Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει»
Το βράδυ της Πέμπτης έγινε στον Νότη Σφακιανάκη η απονομή του πολυπλατινένιου του δίσκου και φυσικά δημοσιογράφοι και κάμερες ήταν εκεί.

Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό»: από το ναζιστικό του χαιρετισμό και τις δηλώσεις του για τον Αντώνη Ρέμο μέχρι τη Χρυσή Αυγή και τη σχέση του με την πολιτική. «Πες σε αυτά τα κοπρόσκυλα (που έχουν μιλήσει για το χαιρετισμό μου) ότι αυτός ο χαιρετισμός που έκανε, που ήταν ο χαιρετισμός που κάνανε οι Χιτλερικοί, οι Ναζί, το έκανα μέσα σε ένα τραγούδι που λεγόταν ‘Η πλατεία’ και εκείνη την ώρα χλεύαζα, σχολίαζα τους ναζιστές, λέγοντας ‘Η Γερμανία πάνω απ’ όλα’. Το τραγούδι λοιπόν αυτό λοιδορούσε τους Γερμανούς», είπε αρχικά.
 
Όσο για την «κόντρα» του με τον Αντώνη Ρέμο, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες για εκείνον; «Δεν έχω καμία κόντρα με τον Αντώνη. Ο Αντώνης δεν είναι Νότης και ο Νότης δεν είναι Αντώνης. Αυτό είχα πει. Μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο; Άλλα κάνω εγώ, άλλα κάνει εκείνος»
 
Κλείσιμο
«Είμαι πολιτικό ον και έχω δημόσιο λόγο και σκέφτομαι μονίμως πολιτικά, διότι είμαι πολίτης, δεν είμαι πελάτης. Κατάλαβες; Και όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που σας κυβερνάνε και σας τυραννάνε εγώ δεν τα έχω αξιολογήσει όπως εσείς. Δεν τα έχω τοποθετήσει εγώ εκεί, διότι δεν τους έχω δώσει καμία απολύτως δύναμη κι έχω κάθε δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου, διότι δεν οφείλω σε κανέναν απολύτως τίποτα. Αυτοί οι υπάλληλοί μου μου οφείλουν πολλά. Μου οφείλουν κατά πρώτον ότι έχουν κάνει το λαό μου δυστυχή», είπε ο Νότης για το πολιτικό σύστημα.

Δεν παρέλειψε στη συνέχεια να αναφερθεί και στη Χρυσή Αυγή: «Βεβαίως δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή και έχουν κλείσει κάποιον μέσα, ο οποίος είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις ρε! Ποιος σου το έδωσε το δικαίωμα ρε Ευάγγελε γουρούνι, συνταγματολόγε!». Μετά από αυτές τις δηλώσεις η δημοσιογράφος του είπε: «Αύριο μπορεί να λένε όμως ότι στηρίζεις τη Χρυσή Αυγή», με τον Νότη Σφακιανάκη να απαντάει: «Στηρίζω; Επιβάλλεται να τη στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή, διότι αυτή αν μη τι άλλο έχει μέσα και την αυγή, οι άλλοι έχουν μόνο το σκότος. Μου είπαν κάποτε γιατί δεν κατεβαίνεις στην πολιτική; Διότι απλά εγώ δεν έχω μάθει ποτέ να κατεβαίνω, εγώ μόνο ανεβαίνω».



Το δημοσίευμα της Espresso

«Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή», είπε σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ο Νότης Σφακιανάκης κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής απονομής του πολυπλατινένιου του δίσκου με τίτλο «16 αυτοτελείς ιστορίες».

Ο τραγουδιστής, ο οποίος και στο παρελθόν έχει ταχθεί υπέρ της συγκεκριμένης παράταξης, εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας πως «δεν διοικεί σωστά τη χώρα», ενώ ιδιαίτερα καυστικός ήταν και με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Με τέτοιο υπουργό Υγείας δεν πάμε πουθενά» είπε, δηλώνοντας την πλήρη αντίθεσή του με τις μεθόδους που εκείνος χρησιμοποιεί για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο γνωστός τραγουδιστής χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς και για τους δημοσιογράφους και κατήγγειλε το σύστημα των μέσων που προωθεί συγκεκριμένους καλλιτέχνες. «Να μην ακούτε ραδιόφωνο, είναι όλα στημένα σε εκείνους που δίνουν χρήματα», παρότρυνε τους θαυμαστές του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης