Σίσσυ Χρηστίδου: Βόλτα με τον μόλις 2 μηνών γιο της

Σίσσυ Χρηστίδου: Βόλτα με τον μόλις 2 μηνών γιο της

Έχοντας χάσει όλα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, η παρουσιάστρια δείχνει να απολαμβάνει για δεύτερη φορά τον ρόλο της ως μητέρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Βόλτα με τον μόλις 2 μηνών γιο της
Στη Θεσσαλονίκη με τους γιους της και τον σύζυγό της βρέθηκε αυτές τις μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου.



Ο δεύτερος γιος της είναι μόλις 2 μηνών και η παρουσιάστρια είναι ξετρελαμένη μαζί του, αφού του αφιερώνει σχεδόν όλο τον χρόνο της. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ» εντόπισε την Σίσσυ Χρηστίδου στους δρόμους της συμπρωτεύουσας, να απολαμβάνει την βόλτα της με τον μικρότερο γιο της.

Κλείσιμο


Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες του περιοδικού, η Σίσσυ που φαίνεται να έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, ήταν ντυμένη casual ενώ δεν αποχωρίστηκε τα γυαλιά ηλίου της.



Μάλιστα λίγες ημέρες πριν διασκέδασε με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη στο «Limani», όπου εμφανίζεται και ο σύζυγός της με τα υπόλοιπα μέλη των Onirama.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης