Μενεγάκη - Λάτσιος: Στα δικαστήρια για… διατροφή

Μενεγάκη - Λάτσιος: Στα δικαστήρια για… διατροφή

«Αγκάθια» η περιουσία και η διατροφή των παιδιών

Μενεγάκη - Λάτσιος: Στα δικαστήρια για… διατροφή
Στα δικαστήρια φαίνεται ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος και δίνουν μια «μάχη» που αναμένεται να είναι σκληρή και… μακροχρόνια.
 
Το διαζύγιό τους αργεί να εκδοθεί, μιας και οι διαφορές που έχει το πρώην ζευγάρι ακόμα δεν έχουν λυθεί και δεν έχει βρεθεί ούτε συμβιβαστική λύση.
 
Εκτός από την περιουσία που έχουν να μοιράσουν, «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, είναι και η διατροφή που θα πρέπει να δίνει ο Γιάννης Λάτσιος, αλλά και το ποσό με το οποίο θα συνεισφέρει η Ελένη Μενεγάκη κάθε μήνα για την ανατροφή των παιδιών τους και την κάλυψη των αναγκών τους.
 
Το εισόδημα της παρουσιάστριας είναι μεγαλύτερο από αυτό του Γιάννη Λάτσιου, όπως πολλά είναι και τα μηνιαία έξοδα των παιδιών τους. Μόνο το σχολείο τους κοστίζει κάθε χρόνο 45.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα επί μέρους έξοδα των τέκνων τους για τις ανάγκες των επί μέρους σχολικών δραστηριοτήτων τους. Οι δυο τους λοιπόν διαφωνούν για το πόσα πρέπει να δίνει ο καθένας κάθε μήνα και η διαφωνία θα τους οδηγήσει στα δικαστήρια μιας και κανένας από τους δυο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω και θα διεκδικήσει το δίκιο του μέσω της δικαστικής οδού.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης