Άδωνις Γεωργιάδης: Είμαι τρελός με δίπλωμα

Άδωνις Γεωργιάδης: Είμαι τρελός με δίπλωμα

«Η συνωμοσιολογία είναι το αγαπημένο μου ορεκτικό»

Έκλεψε τον εργοδότη του!
Άδωνις Γεωργιάδης: Είμαι τρελός με δίπλωμα
Καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Άδωνις Γεωργιάδης και μίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα και πολλά άλλα.
 
«Η συνωμοσιολογία είναι το αγαπημένο μου ορεκτικό. Όποιος στοιχειωδώς ήξερε πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα από πριν ήξερε ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τη γλιτώσουμε. Η μόνη συζήτηση μεταξύ πολιτικών ήταν όχι αν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, αλλά αυτό θα γίνει το 12 ή το 15 ή το 20. Η ελπίδα κάποιων ήταν να χρεοκοπήσει στα χέρια του επόμενου. Αυτή είναι η πραγματικότητα, γιατί τα νούμερα δεν έβγαιναν» δήλωσε ο Υπουργός Υγείας.
 
Μιλώντας για τη θέση του στο Υπουργείο Υγείας και αν έχει δεχθεί ποτέ απειλές, ο Άδωνις δήλωσε: «Δεν με έχουν απειλήσει ποτέ, γιατί είμαι τρελός με δίπλωμα».
Κλείσιμο
 
Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φορώντας μια μάσκα στο πρόσωπό του που αναπαριστούσε τον Παύλο Χαϊκάλη (με τον οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε λογομαχήσει έντονα πριν από αρκετό καιρό στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ) τον ρώτησε για τις σχέσεις του με τον ηθοποιό και Βουλευτή σήμερα: «Πρώτα από όλα εγώ δεν κρατάω κακίες. Θεωρώ πως στη συγκεκριμένη εκπομπή ο κ. Χαϊκάλης έκανε λάθος και μάλλον του έκανε και ζημιά. Γενικά είναι ένα συμπαθές πρόσωπο, αλλά παρά το γεγονός πως είναι πολύ συμπαθής πήγε και έμπλεξε με αυτό το κόμμα. Τι να κάνουμε…».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης