Βάσω Λασκαράκη: Λίγο πριν γεννήσει, δηλώνει ερωτευμένη όσο πoτέ

Βάσω Λασκαράκη: Λίγο πριν γεννήσει, δηλώνει ερωτευμένη όσο πoτέ

Φωτογραφίζεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της για εβδομαδιαίο περιοδικό

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ εκκλησιάς  και πολιτείας
Βάσω Λασκαράκη: Λίγο πριν γεννήσει, δηλώνει ερωτευμένη όσο πoτέ
Για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού σε περίπου ένα μήνα, τη σχέση με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία μίλησε σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Βάσω Λασκαράκη.
 
Για το τι σκέφτεται τώρα που θα γίνει μαμά και αν φοβάται ότι ένα παιδί μπορεί να την πάει πίσω στην καριέρα της, η ηθοποιός είπε: «Νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να συνδυαστούν και τα δύο. Αν, ωστόσο, δεν τα καταφέρω, σημαίνει ότι περνάμε πια σε μια άλλη φάση», ενώ σχετικά με το αν έχει άγχος για την πρώτη μέρα στο σπίτι με το μωρό αποκάλυψε: «Όσο πλησιάζει ο καιρός της γέννας, όλο το άγχος στρέφεται προς τα εκεί. Σκέφτομαι μόνο τον τοκετό. Τι θα κάνω; Θα φοβάμαι; Θα πονάω; Προσπαθώ να είμαι ήρεμη, αλλά παθαίνω ταραχές».
 
Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι θα γίνει καλή μαμά, η Βάσω Λασκαράκη απάντησε: «Όλοι μου λένε ότι θα είμαι υπερπροστατευτική, γιατί το ίδιο κάνω και με τους φίλους μου. Εγώ πάντως τους λέω “αν με βλέπετε να κάνω υστερίες, να μου το λέτε”. Δεν θέλω ένα παιδί υστερικό και φοβικό με τα πάντα».
 
Κλείσιμο
Τέλος, σχετικά με τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η οποία συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια, η ηθοποιός είπε στο «ΕΓΩ! Weekly»: «Λένε ότι περνάει ο έρωτας. Εμένα, πάντως, δεν μου έχει περάσει ακόμη. Σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει και θα εξελιχθεί σε βαθιά αγάπη. Όχι ότι και τώρα δεν υπάρχει αγάπη. Η σχέση μας είναι σε ένα δυνατό σημείο. Χαίρομαι που το βιώνω και μάλιστα σε αυτήν την κατάσταση. Διανύω την καλύτερή μου φάση».


 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης