Θεοφανία Παπαθωμά: Με τον Πασχάλη περνάμε κρίσεις συνεχώς

Θεοφανία Παπαθωμά: Με τον Πασχάλη περνάμε κρίσεις συνεχώς

Μίλησε για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα να περνάει κρίση

Πύρρειος νίκη για τον Μπερλουσκόνι
Θεοφανία Παπαθωμά: Με τον Πασχάλη περνάμε κρίσεις συνεχώς
«Ένας γάμος περνάει κρίση κάθε μέρα, όπως και εμείς οι ίδιοι περνάμε κρίσεις συνεχώς», εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή της η Θεοφανία Παπαθωμά.

Στη συνέχεια η ηθοποιός, μιλώντας στο στο περιοδικό «Εγώ Weekly», είπε: «Άντε τώρα πάντρεψε τις καθημερινές κρίσεις δυο ανθρώπων, τόσο διαφορετικών, που αναγκαστικά πρέπει να γίνουν ένα. Βάλε τις κρίσεις που περνάει το παιδί και πολλαπλασίασέ τες με την κρίση που περνάει ο γάμος ως υπαρκτή κατάσταση που μεταλλάσσεται καθώς μεταλλάσσεσαι κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι».

«Πρέπει να καθίσεις και να βρεις τον τρόπο να το κάνεις αυτό να λειτουργεί και μάλιστα να σου δίνει και χαρά. Πώς γίνεται; Μόνο αν το θέλουν και οι δυο και προσπαθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Πρέπει να υπάρχει πνευματική ταύτιση και αγάπη για να κρατήσει ένας γάμος στον χρόνο», πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Κλείσιμο
Τέλος, δεν έκρυψε ότι η μητρότητα την έχει αλλάξει πολύ, κάνοντάς την καλύτερο άνθρωπο, λέγοντας με νόημα «κάθε φορά που αντικρίζω τον γιο μου, σηκώνω τα μάτια μου στον ουρανό και λέω “ευχαριστώ, Θεέ μου”».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης