Γύρω στις 12 το μεσημέρι έφυγε από το «Πρωινό μου» ο Γιώργος Λιάγκας και άφησε τους συνεργάτες του να συνεχίσουν την εκπομπή.
Ο λόγος; Ο 43χρονος παρουσιαστής συμμετείχε στην στάση εργασίας των δημοσιογράφων, ενώ η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά έχοντας στο τιμόνι της παρουσίασης μόνο τη Φαίη Σκορδά.
Μάλιστα, ο παρουσιαστής είχε ανακοινώσει την απόφασή του να απεργήσει από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής.
Διάβασε έναν οδηγό «επιβίωσης» στη δαιδαλώδη Black Friday αγορά πλυντηρίων και στεγνωτηρίων, προκειμένου να τη βγάλεις «καθαρή», χωρίς να… στεγνώσει το πορτοφόλι σου!
Τα νέα μοντέλα της SHOKZ προσφέρουν καθαρό ήχο και πλήρη ελευθερία κινήσεων, συνοδεύοντάς μας σε κάθε δραστηριότητα – από την προπόνηση μέχρι τη βόλτα στην πόλη.