Ευγενία Μανωλίδου: «Ο Άδωνις μου είναι σοβαρός και όχι σοβαροφανής»

Ευγενία Μανωλίδου: «Ο Άδωνις μου είναι σοβαρός και όχι σοβαροφανής»

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» έδωσε η Ευγενία Μανωλίδου και όπως ήταν φυσικό δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο μήνυμα του συζύγου της Άδωνη Γεωργιάδη μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στο DWTS 3.

Ευγενία Μανωλίδου: «Ο Άδωνις μου είναι σοβαρός και όχι σοβαροφανής»
Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» έδωσε η Ευγενία Μανωλίδου και όπως ήταν φυσικό δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο μήνυμα του συζύγου της Άδωνη Γεωργιάδη μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στο DWTS 3. ο βουλευτής της ΝΔ είχε γράψει στο λογαριασμό του στο twitter: «Ότι και να λέμε, έσκισε. Μπράβο μωρό μου!», μήνυμα που από πολλούς σχολιάστηκε αρνητικά.

«Ο Άδωνις είναι ένας πολύ ζεστός και εκδηλωτικός άνθρωπος εκ χαρακτήρος», σχολίασε η μαέστρος και συνέχισε: «Αυτό είναι γνωστό στον κόσμο και πολλοί τον αγαπούν και γι’ αυτό το χαρακτηριστικό του. Αν δεν σχολίαζε καθόλου, πάλι θα έβγαιναν οι ίδιοι άνθρωποι και θα τον κατηγορούσαν ότι δεν με στηρίζει. Ο σύζυγος μου είναι σοβαρός και όχι σοβαροφανής. Αφήστε που δεν καταλαβαίνω το πως η στήριξη του σε μια πολύ δύσκολη βραδιά για μένα, θα τον εμπόδιζε από τα καθήκοντα του στην πολιτική».

Στην ερώτηση για το αν της λείπει η τηλεόραση, η Ευγενία δήλωσε: «Όχι, δεν μου έχει λείψει. Είμαι πολύ ευγνώμων σε αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε, αλλά η συμμετοχή σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν μου έχει λείψει. Ξέρετε είναι πολύ περίεργο που τελικά δούλεψα στην τηλεόραση, έστω και για λίγο, γιατί γενικώς τηλεόραση δεν έβλεπα καθόλου- παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις απειρία μου ως προς την αντιμετώπιση της αδηφάγου τηλεοπτικής πραγματικότητας, ήταν προφανής. Μπήκα ως πρόβατο, έτοιμο για σφαγή. Οπότε, όταν επέστρεψα στο γραφείο, έκλεισα και πάλι το διακόπτη».

Πρόκειται να τη δούμε ξανά μελλοντικά στη μικρή οθόνη; «Αυτή τη στιγμή προέχουν οι συναυλίες μου και το έργο που ετοιμάζω.. Όλο αυτό δεν μου αφήνει περιθώρια να σκεφτώ κάτι τηλεοπτικό, παρόλο που ποτέ πια δεν αποκλείω τίποτα».

Τέλος, δήλωσε ακόμα ερωτευμένη με το σύζυγό της, όπως στην αρχή. «Με τον Άδωνη είμαστε ένα. Εγώ αισθάνομαι πολύ πιο δεμένη μαζί του και όσο περνά ο καιρός ακόμα περισσότερο. Όσο καλύτερα τον γνωρίζω, τόσο περισσότερο τον αγαπώ. Προσπαθώ να τον στηρίζω σε όλες του τις αποφάσεις και τις κινήσεις, απλώς δεν μπορώ να είμαι διαρκώς κοντά του, γιατί τα παιδιά μας με έχουν ανάγκη περισσότερο αυτή τη στιγμή».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης