Διαψεύδει την εγκυμοσύνη της η Μάρω Λύτρα

Διαψεύδει την εγκυμοσύνη της η Μάρω Λύτρα

Η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται πως διέψευσε τη συγκεκριμένη είδηση, μέσω του μεγαλύτερου fan page της στο Facebook

Oι τελευταίες φήμες ήθελαν τη Μάρω Λύτρα να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και να έχει παντρευτεί στον Καναδά.  Η γνωστή τραγουδίστρια, όμως, φαίνεται πως διέψευσε τη συγκεκριμένη είδηση, μέσω του μεγαλύτερου fan page της στο Facebook.

Διαβάστε το μήνυμα που ανάρτησαν στο Facebook οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη σελίδα

«Καλησπέρα, παιδιά. Τις τελευταίες μέρες έχουν βγει πολλές φήμες ότι η Μάρω Λύτρα έχει παντρευτεί και περιμένει και παιδί. Επικοινωνήσαμε μαζί της και μάθαμε πως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Η Μάρω έχει επιστρέψει μόνιμα στον Καναδά και είναι πολύ καλά στα επαγγελματικά και τα προσωπικά της, χωρίς να σημαίνει ότι έχει κάποια σχέση. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται σε ένα ελληνικό μαγαζί του Montreal που τραγουδούσε και πριν έρθει στην Ελλάδα. Η Μάρω σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον σας και στέλνει τα φιλιά και την αγάπη της σε όλους τους fans και τους φίλους της στην Ελλάδα!».


ΣΧΟΛΙΑ (4)

FAN

Fan page αυτή η τρίτη (ούτε καν δεύτερη); Χαχα! Ας μείνει για πάντα στον Καναδά, αρκετά ταλαιπωρείται το ελληνικό τραγούδι.

@καλέ μάρω

 Ξέρεις θα ρίξουμε μαύρο δάκρυ που έφυγε η...τεράστια αυτή αοιδός όπως και οι υπόλοιπες εισαγόμενες που νόμισαν ότι εδώ θα έβρισκαν τα κορόιδα που θα τις χρυσοπλήρωναν! Το παραμύθι τελείωσε και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...

καλέ μάρω

 τι ενημερώνεις τους έλληνες εσύ θα πρέπει να νιώθεις οικτρά μετανιωμένη που ήρθες στην ελλάδα. αντί να τους γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια κάθεσε και διαψεύδεις φήμες κτλ. εδώ έχασες τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου σπαταλήθηκες όπως όλοι μας και είχες την τύχη να έχεις εναλλακτική λύση τον καναδά. ασχολήσε ακόμα με αυτήν την χώρα εγώ στην θέση σου ότι σέντς δεν θα σπατάλαγα.

ΚΤ

 ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 50 ΤΙ ΠΑΙΔΙ!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης