Πέγκυ Ζήνα: Βαφτίζει το καλοκαίρι την μικρή Ηλέκτρα

Πέγκυ Ζήνα: Βαφτίζει το καλοκαίρι την μικρή Ηλέκτρα

Η Πέγκυ Ζήνα δίνει σε μηνιαίο περιοδικό μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και μιλάει για όλους και για όλα, ενώ φωτογραφίζεται σε χειμερινούς τόνους πιο ώριμη από ποτέ, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. 

Στον ΟΚΑΝΑ ο Γ. Παπανδρέου
Πέγκυ Ζήνα: Βαφτίζει το καλοκαίρι την μικρή Ηλέκτρα
Η Πέγκυ Ζήνα δίνει σε μηνιαίο περιοδικό μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και μιλάει για όλους και για όλα, ενώ φωτογραφίζεται σε χειμερινούς τόνους πιο ώριμη από ποτέ, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο Celebrity και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην οικογένειά της, τα χτυπήματα που δέχεται κάτω από τη ζώνη από κακόβουλα δημοσιεύματα,  τη διατροφή της, τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά φυσικά και για την κόρη της Ηλέκτρα. Η Πέγκυ ως ένα ειλικρινέστατο θηλυκό - για όσους την ξέρουν - απάντησε έξω από τα δόντια και χωρίς κανένα ενδοιασμό και σε «δύσκολες» ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα αν έχει κάνει μπότοξ, επιβεβαιώνοντας τις... φήμες που την περιγράφουν ως ένα σκληρό αντράκι...
Κλείσιμο

Η τραγουδίστρια  δεν δίστασε να ομολογήσει πως «ναι, έχω κάνει botox» και ότι η γυναικεία ματαιοδοξία της είναι να μεγαλώσει όμορφα. 

«Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που χαλάνε μεγαλώνοντας. Στα 50, πιστεύω είναι μια καλή ηλικία για μια γυναίκα, να αρχίσει να ανανεώνεται και να κάνει μια πλαστική επέμβαση».

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη παρακάτω: 

Τον τελευταίο καιρό το όνομά σου συνδέθηκε με μερικά αρνητικά δημοσιεύματα. Πώς διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις; Οργίζεσαι;

Θλίβομαι. Κλείνομαι στον εαυτό μου, το παίρνω πολύ προσωπικά όταν διαβάζω ανακρίβειες για μένα. Με ενοχλεί πολύ όταν ένα σχόλιο παίρνει μεγάλη έκταση και όταν μετά αποδειχθεί ότι όλα αυτά δεν ισχύουν τελικά, αυτό δημοσιεύεται με ψιλά γράμματα. Με ενοχλεί που η αποκατάσταση της αλήθειας δεν γίνεται φωναχτά.

Ο άντρας σου πώς το αντιμετωπίζει όλο αυτό;

Ο Γιώργος είναι πολύ αγχώδης. Τα βιώνει όλα πιο έντονα από εμένα που είμαι πιο χαλαρή, απλώς εγώ αργώ να το ξεπεράσω.

Μίλησέ μου λίγο για την εμπειρία της μητρότητας.

Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Είναι το μόνο που με βοηθάει να ξεπεράσω οποιαδήποτε δυσκολία. Όταν κοιτάω στα μάτια την κόρη μου, παίρνω δύναμη και ενέργεια από αυτή. Προσπαθώ να τη γεμίζω με θετικά συναισθήματα ώστε μελλοντικά να μπορεί να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε δυσκολία. Όπως με μεγάλωσαν και εμένα οι γονείς μου.

Πώς θα την ονομάσετε;

Ηλέκτρα. Προς το καλοκαίρι θα τη βαφτίσουμε και θέλουμε να το συνδυάσουμε με ένα ωραίο παρτάκι, όπου θα βρίσκονται και άλλα παιδάκια.

Θυμάμαι, τον παλιό καιρό, όταν η συζήτηση ερχόταν στο θέμα του παιδιού, η στάση σου ήταν λίγο επιφυλακτική. Γιατί;

Απλώς δεν είχαμε αισθανθεί την ανάγκη. Προσωπικά ένιωθα μικρή για να γίνω μητέρα. Αν δεν σου χτυπήσει το καμπανάκι, δεν είναι και τόσο υπεύθυνη απόφαση να το κάνεις για να το κάνεις. Μέχρι τα 32-33, που με ρωτούσαν, δεν ένιωθα έτοιμη για κάτι τέτοιο. Όταν παντρεύτηκα, ομολογώ, άρχισε να παίζει στο μυαλό μου. Δεν το κυνήγησα, για να είμαι ειλικρινής, γιατί ήμουν της άποψης «αν είναι να έρθει καλώς ας έρθει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης