Η Ζέτα φωτογραφίζεται αλά Marilyn και μιλά για όλα!

Η Ζέτα φωτογραφίζεται αλά Marilyn και μιλά για όλα!

Για τη σχέση της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και για το τι πραγματικά συμβαίνει με το «Dancing» μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα φωτογραφίζεται αλά Marilyn και μιλά για όλα!
Η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε αλά Marilyn Μοnroe για τις ανάγκες της καινούργιας της φωτογράφησης για το περιοδικό «Hello» και μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη απαντώντας γιατί δεν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της, που δεν είναι άλλο από το γάμο: «Δεν έχω αποκλείσει ποτέ αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ούτε έχω και τη βιασύνη που ίσως έχετε εσείς. Γιατί αλήθεια, θα πρέπει το επόμενο βήμα να είναι ένας γάμος; Δεν το καταλαβαίνω. Μια σχέση μπορεί να είναι γάμος από μόνη της.

Και η δική μου ζωή δεν ήταν έτσι, πριν 2,5 χρόνια. Επομένως, το επόμενο βήμα στη ζωή μου έχει ήδη γίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα διαφοροποιούσε τη ζωή μου ένας γάμος».

Στη συνέχεια, απαντά και στα όσα κατά καιρούς έχουν ακουστεί ή γραφτεί για τις υπέρογκες αμοιβές της στο «Dancing»: «Καταρχήν, θέλω να σας πω, ότι όταν έγινε η πρώτη αναβολή του Dancing τον Μάρτιο, δεν είχα καν δεχτεί κάποια οικονομική πρόταση από τον ΑΝΤ1. Έγραφαν ήδη για τις υπερβολικές απαιτήσεις μου, ενώ δεν γνώριζαν πως την ημέρα που λήφθηκε η απόφαση της αναβολής, ήταν η μέρα που θα δεχόμουν την οικονομική πρόταση από το κανάλι για την αμοιβή μου. Όταν έφτασα στο ραντεβού μου, ο Γιάννης Λάτσιος μου ανακοίνωσε ότι το show αναβλήθηκε λόγω περικοπών στο μπάτζετ».

Κλείσιμο
Όσο για το αν θα είναι η ίδια παρουσιάστρια; «Το Dancing θα γίνει και θα το δείτε σίγουρα στις οθόνες σας. Αυτό μονάχα μπορώ να σας απαντήσω!».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης