H Πάολα μας συστήνει την κόρη της

H Πάολα μας συστήνει την κόρη της

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα και πόζαρε στο φακό μαζί με τη μικρή της κόρη

"Ναυάγιο" για τη σύμβαση, με πυρά ΓΣΕΕ κατά κυβέρνησης
H Πάολα μας συστήνει την κόρη της
Την 9χρονη κόρη της, Παολίνα, μας συστήνει μέσα από τη φωτογράφηση για το περιοδικό «ΟΚ» η Πάολα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια μίλησεε -μεταξύ άλλων- για τις κριτικές που έχει δεχθεί, την επιτυχία και τη σχέση με την κόρη της.

«Είμαι αυθεντική. Δεν μπορώ να αρέσω σε όλους… Τώρα βλέπω ότι η δουλειά και ο κόπος τόσων χρόνων αποδίδει. Και γουστάρω τόσο πολύ. Όλα αυτά όμως είναι για τη ψυχή μου, δεν επηρεάζεται το μυαλό και η συμπεριφορά μου ύστερα από ό,τι έχει γίνει στο μαγαζί την προηγούμενη νύχτα», είπε η Πάολα

Όσο για τα αρνητικά σχόλια αλλά και τα ανέκδοτα που κυκλοφόρησαν σε Facebook και Τwitter, η ίδια αποκάλυψε πως δεν τα έχει διαβάσει και ακόμη και όταν η κόρη της μιλά γι’  αυτά, της ζητά να μην τα διαβάζει.

Κλείσιμο
Για τη μικρή της πριγκίπισσα, την Παολίνα, δήλωσε πως είναι όλη η ζωή της και θα της άρεσε να ασχοληθεί κι εκείνη με το τραγούδι όταν μεγαλώσει. Όσον αφορά στο όνομά της, η τραγουδίστρια είπε πως ήταν επιλογή του μπαμπά της πριν χρόνια, παρόλο που εκείνη δεν είχε συμφωνήσει στην αρχή.

Δείτε παρακάτω




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης