Κώστας Καραφώτης: Έχω χαστουκίσει γυναίκα!

Κώστας Καραφώτης: Έχω χαστουκίσει γυναίκα!

Από το τρίπτυχο sex, drugs and rock n’ roll τον Κώστα Καραφώτη τον αφορά μόνο το sex...

Κώστας Καραφώτης: Έχω χαστουκίσει γυναίκα!
Από το τρίπτυχο sex, drugs and rock n’ roll τον Κώστα Καραφώτη τον αφορά μόνο το sex. «Με αφορά μόνο το sex. Ευτυχώς είμαι κατά των ναρκωτικών. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος της μητέρας μου τα τελευταία 15 χρόνια που ζω μόνος μου. Πολύ θα ήθελα να ήμουν τύπος rock n’ roll, αλλά είμαι αρκετά συντηρητικός. Εμένα με αντιπροσωπεύει μόνο το… sex και το ζεϊμπέκικο», λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly», 

Mεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι έχει φτάσει στο σημείο να πει σε γυναίκα να σηκωθεί και να φύγει. «Το έχω πει με την έννοια του “σήκω και φύγε πριν γίνει κακό”. Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει έντονα σε μια σχέση και συνειδητοποιεί ότι δεν αξίζει η κατάσταση που βιώνει το έχει πει. Ο στίχος “δεν αξίζεις να είσαι μαζί μου” είναι αληθινός», τονίζει.

Ωστόσο, όπως συνεχίζει: «Δε θα έδερνα ποτέ γυναίκα. Όμως πάνω στα νεύρα μου, μου έχει φύγει… σφαλιάρα. Όσο μεγαλώνεις, οι αντιδράσεις αυτές σταματούν από μόνες τους. Οι ορμές που είχα μικρός με έβαλαν σε δύσκολες καταστάσεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης