«Δεν παντρεύομαι φέτος τη Ζέτα»

«Δεν παντρεύομαι φέτος τη Ζέτα»

Στις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται τη Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης...

«Δεν παντρεύομαι φέτος τη Ζέτα»
Στις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται τη Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, «Metro Weekend», ο γνωστός ερμηνευτής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπα, λέω να το καθυστερήσω λίγο, τουλάχιστον όχι μέσα στο 2012. Ακόμα μικρός είμαι».

Μάλιστα, ο Μιχάλης ανέφερε ότι η σχέση του με τη Ζέτα έγινε γνωστή, χωρίς δική του πρωτοβουλία. «Δεν εμφανίζομαι σε εκπομπές με κουτσομπολιά και άλλα. Τώρα αν με αναφέρουν, με αναφέρουν με δική τους πρωτοβουλία και χωρίς να έχω κάνει κάτι για αυτό. Ένα πράγμα, όμως, που είχα από την αρχή στην πορεία μου και ελπίζω να κρατήσω ως το τέλος είναι ότι, όσο και αν βάλλομαι ή αν δεχτώ επιθέσεις - και είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις - γιατί δεν προκαλώ και τα μέσα γενικά μου έχουν φερθεί πολύ καλά, δεν μιλάω και δεν απαντάω ονομαστικά για κανένα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
 
Τέλος, μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις δήλωσε: «Αν μου ζητηθεί να συμμετάσχω ενεργά στην πολιτική σχετικά με τον πολιτισμό θα το κάνω με την καρδιά μου, χωρίς προσωπικά οφέλη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης