Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν με στεναχώρησε που "κόπηκε" το Dancing»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν με στεναχώρησε που "κόπηκε" το Dancing»

«Δεν είναι ότι με στενοχώρησε, με ξάφνιασε. Γιατί μέχρι και την ημέρα που έγινε η ανακοίνωση, δεν υπήρχε ούτε φήμη που να υποδηλώνει ότι θα σταματούσε. Όμως, μου εξήγησαν το λόγο και το σεβάστηκα» δήλωσε μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν με στεναχώρησε που "κόπηκε" το Dancing»
H Zέτα Μακρυπούλια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity μετά το κόψιμο της εκπομπής «Dancing with the stars 3» . Για το σόου δήλωσε: «Δεν είναι ότι με στεναχώρησε, με ξάφνιασε. Γιατί μέχρι και την ημέρα που έγινε η ανακοίνωση, δεν υπήρχε ούτε φήμη που να υποδηλώνει ότι θα σταματούσε. Όμως από τη στιγμή που μου εξήγησαν το λόγο για τον οποίο δεν θα γινόταν τελικά- εξαιτίας της οικονομικής κρίσης- το σεβάστηκα.  Αυτή τη στιγμή δεν κάνω τίποτα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρεται στον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη σχέση τους.  «Το πιο ουσιώδες για μένα είναι ότι θαυμάζω τον Μιχάλη ως σύνολο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να θαυμάζω τα πάντα σε έναν άνθρωπο με τον οποίο είμαστε μαζί. Κρατάει πολύ ζωντανή μια σχέση ο θαυμασμός και ζώντας μαζί του ένα χρόνο και κάτι, χαίρομαι που δεν έχω απομυθοποιήσει τίποτα από όλα αυτά που διέκρινα από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το ζευγάρι βρίσκεται στην καλύτερη του περίοδο και μάλιστα λέγεται ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα τον ακολουθήσει στο ταξίδι του στην Αμερική, όπου ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα δώσει συναυλίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης