Σάκης Ρουβάς: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει

Σάκης Ρουβάς: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει

Ο Έλληνας star μίλησε για τη φετινή ελληνική αποστολή της Eurovision, ενώ δε δίστασε να παραδεχθεί πως θα είναι παρών στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές...

Σάκης Ρουβάς: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει
Λίγο πριν την αναχώρησή του για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του με τους Onirama, η κάμερα του Star συνάντησε τον Σάκη Ρουβά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και ο Έλληνας star μίλησε για τη φετινή ελληνική αποστολή της Eurovision, ενώ δε δίστασε να παραδεχθεί πως θα είναι παρών στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Για τη φετινή μας εκπροσώπηση στη Eurovision από την Ελευθερία Ελευθερία Ελευθερίου αλλά και της Κύπρου από την Ήβη Αδάμου, ο Σάκης είπε: «Την Ελευθερία την ξέρω από το X-Factor. Ξέρω πως είναι πολύ ταλαντούχα, όπως και η Ήβη. Και είναι πολύ ωραίο που φέτος πάνε δύο κορίτσια τα οποία έχουν βγει από το X-Factor», ενώ συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν υπήρχαν προγνωστικά στη Eurovision. Και όποτε υπήρξαν, δεν έπεσαν  πολύ μέσα. Όλα θα εξαρτηθούν από τους συνυποψήφιους».

Αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά με την ελληνική αποστολή και σχετικά με τις περικοπές που έγιναν στο budget, ο Έλληνας star σχολίασε: «Αν είναι να σωθούμε από τις περικοπές της Eurovision, ας γίνουν πολλές περικοπές. Δεν είμαι ο αρμόδιος να μιλήσω για το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδος, αλλά αυτό που αισθάνομαι και μπορώ να πω είναι ότι θα τα καταφέρουμε. Οι Έλληνες έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολες περιόδους».
Κλείσιμο

Όσο για το αν θα ψηφίσει στις εκλογές; Ο Σάκης απάντησε: «Θα πάω στις εκλογές και θα ψηφίσω, αλλά δεν μπορώ να σου πω ποιον.  Αλλά δεν είναι λύση να μην ψηφίσω. Και κανείς να μην ψηφίσει και πάλι η χώρα θα κυβερνηθεί, οπότε το από ποιους θα κυβερνηθεί πρέπει να το επιλέξουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης