Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Ο Ρουβάς δεν είναι celebrity!

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Ο Ρουβάς δεν είναι celebrity!

Ο ηθοποίος δεν είναι διατεθειμένος να τους ακολουθήσει τους «κανόνες» της showbiz προκειμένου να κάνει καριέρα...

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Ο Ρουβάς δεν είναι celebrity!
Στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV μίλησε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους «κανόνες» της showbiz, τους οποίους -όπως είπε- δεν είναι διατεθειμένος να τους ακολουθήσει προκειμένου να κάνει καριέρα.

Μιλώντας αρχικά για την τηλεόραση, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε: «Είναι πολλά προγράμματα που λες “Έλεος! Τι βλέπω;” Ξεπερνούν το κατινίστικο, βγάζουν μια εμπάθεια. Δεν είναι έτσι η Ελλάδα. Έχουν φτιάξει μια Ελλάδα μέσα από την τηλεόραση, που δεν είναι η αληθινή. Και δεν είμαστε και εμείς αυτό το πράγμα, αυτό που πλασάρουν και λένε “α, είναι celebrity”. Καταρχήν, δεν υπάρχουν celebrities στην Ελλάδα. Ούτε ο Ρουβάς δεν είναι celebrity. Μπορείς να τον βρεις. Μπορείς να βρεις το σπίτι του, μπορείς να πας δίπλα του και να του πεις “Σάκη, τι έγινε;”... Αναφέρω τώρα ένα μέγεθος που είναι λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα».

Όσο για την εικόνα του καλού παιδιού, που πρέπει να πλασάρουν οι καλλιτέχνες ώστε να είναι αρεστοί στα media αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος σχολίασε: «Εγώ λίγο βαριέμαι τα καλά παιδιά. Έχουν αρχίσει και μου τη δίνουν. Άμα δεν παίξεις το παιχνιδάκι ότι πρέπει να είσαι ευγενικός και καλό παιδί, σε παρεξηγούν. Καλό παιδί είμαι, αλλά δεν μπορώ να το δείχνω κιόλας, “κοιτάξτε με, είμαι καλό παιδί!”. Ε, ας μην πετύχω. Η ζωή είναι πολύ μικρή και θέλω να την απολαύσω».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο...

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης