Παρθένης - Θάνου: Μιλούν πρώτη φορά για το γάμο τους

Παρθένης - Θάνου: Μιλούν πρώτη φορά για το γάμο τους

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον ξαφνικό γάμο τους πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης...

Παρθένης - Θάνου: Μιλούν πρώτη φορά για το γάμο τους
Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον ξαφνικό -για τα Μέσα- γάμο τους πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους, οι κάμερες απαθανάτισαν τους νιόπαντρους στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης: «Αναζητώντας τον Αττίκ» στο θέατρο Badminton, όπου πρωταγωνιστεί η Νίνα Λοτσάρη.

Και ενώ ο Αλέξανδρος αρκέστηκε μόνο σε ένα τυπικό «ευχαριστώ» στις ευχές των δημοσιογράφων μη θέλοντας να πει περισσότερα για το γάμο του και τη σχέση του με την Ολυμπιονίκη, εκείνη ήταν λίγο πιο ομιλητική. «Είμαστε πολύ καλά, ευχαριστούμε πολύ», είπε αρχικά η Κατερίνα Θάνου στην κάμερα του «Πρωινού mou», ενώ όταν ρωτήθηκε αν πήγαν ταξίδι του μέλιτος, είπε: «Έχουμε πολλή δουλειά, αλλά όλο και βρίσκουμε λίγο χρόνο»

Κλείσιμο
Αναφερόμενη στη μυστικότητα του γάμου της με τον Αλέξανδρο Παρθένη, ανέφερε: «Το κάναμε όχι για τους δημοσιογράφους, αλλά για εμάς. Εκείνοι που έπρεπε να το ξέρουν το ήξεραν. Ήταν κάτι πολύ προσωπικό και το κρατήσαμε για εμάς».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός παιδιού; «Σιγά-σιγά θα έρθουν όλα! Ευχαριστούμε πάρα πολύ, να είστε καλά», είπε η Κατερίνα Θάνου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο...

video platform video management video solutions video player
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης