Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους Μενεγάκη - Λάτσιος

Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους Μενεγάκη - Λάτσιος

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, παρόλα αυτά υπάρχει κάτι που ακόμη τους ενώνει...

Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους Μενεγάκη - Λάτσιος
Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, παρόλα αυτά υπάρχει κάτι που ακόμη τους ενώνει.Ο λόγος για τα τρία τους παιδιά. Αυτή τη φορά, το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου με αφορμή το πάρτι γενεθλίων των δύο κοριτσιών τους, Λάουρας και Βαλέριας.

Παρόλο, λοιπόν, που η παρουσιάστρια και ο διευθυντής προγράμματος του Ant1 δεν έχουν πλέον στενές προσωπικές επαφές, όταν συναντιούνται για χάρη των παιδιών τους δίνουν την εντύπωση ότι αποτελούν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Όπως και πέρσι, η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να διοργανώσει ένα κοινό πάρτι για τις κόρες της. Το κάλεσμα είχε προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι, οπότε κατέφτασε η Ελένη με τα παιδιά της, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος έφτασε μόνος μία ώρα αργότερα.

«Τόσο η Ελένη, όσο και ο Γιάννης, έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά τους και προτεραιότητά τους είναι να είναι εκείνα ευτυχισμένα», δήλωσε κοντινό τους πρόσωπο στο περιοδικό «OΚ».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...
Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης