Ενόψει της δίκης για την υπόθεση revege porn με θύμα την ίδια, που θα συνεχιστεί την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, η Ιωάννα Τούνη έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τα social media, δηλώνοντας πως νιώθει και πάλι στρεσαρισμένη και «κενή».
Η Instagrammer έκανε επίσης μία αναφορά στη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Όπως σημείωσε, θα ήθελε πολύ να την έχει στο πλευρό της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει.
Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μία εικόνα από το σπίτι της με μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με εκείνη στην αγκαλιά της μητέρας της να διακρίνεται πάνω σε ένα τραπεζάκι. «Σε λίγες ημέρες είναι η δίκη. Είμαι πολύ στρεσαρισμένη και κενή πάλι. Μακάρι να ήταν εδώ η μαμά μου να κλαίμε αγκαλίτσα. Αν έχεις τη μαμά σου στη ζωή σου, νιώσε λίγο πιο τυχερή σήμερα. Και δώσε της μια μεγάλη αγκαλιά και φιλί από εμένα», έγραψε στην ανάρτησή της.
Δείτε τη δημοσίευσή της
Τον περασμένο Νοέμβριο η Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση revenge porn, στην οποία η ίδια είναι το θύμα.
Στο εδώλιο βρέθηκαν δύο κατηγορούμενοι: ο τότε σύντροφός της, που εμφανίζεται στο βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το 2017, καθώς και το άτομο που φέρεται να έχει πραγματοποιήσει τη βιντεοσκόπηση. Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, το υλικό διακινήθηκε σε τρίτα πρόσωπα και κατέληξε να αναρτηθεί σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.