Μύρωνας Στρατής: Οι αποκαλύψεις για τη Μαίρη Συνατσάκη

Μύρωνας Στρατής: Οι αποκαλύψεις για τη Μαίρη Συνατσάκη

Για την αγαπημένη του Μαρία Συνατσάκη και τη σχέση τους μίλησε ο Μύρωνας Στρατής...

Μύρωνας Στρατής: Οι αποκαλύψεις για τη Μαίρη Συνατσάκη
Για την αγαπημένη του Μαρία Συνατσάκη και τη σχέση τους μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» ο Μύρωνας Στρατής.

«Όταν πρωτοβλέπεις τον εαυτό σου με την κοπέλα σου σε ένα περιοδικό, παθαίνεις ένα σοκ. Είναι σαν να βλέπεις τον Ιντιάνα Τζόουνς και ο Χάρισον Φορντ να έχει τη φάτσα σου. Είναι πάρα πολύ παράξενο, αλλά στην πορεία πρέπει να είσαι cool με αυτό, να καταλάβεις πώς δουλεύει η τηλεόραση -που είναι κάτι πολύ σκληρό μερικές φορές. Να είσαι ειλικρινής, αληθινός και ο Θεός μαζί μας», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Όσο για το γάμο, δήλωσε: «…Είμαι λίγο μικρός για να παντρευτώ ακόμα. Τώρα έγινα 30, δηλαδή, έχω ακόμα μερικά χρονάκια μπροστά μου. Όταν ήμουν μικρός, πριν τα 20, ήθελα στα 23-24 να έχω δυο παιδιά, γιατί έτσι είχαν και οι γονείς μου. Οπότε θα μου άρεσε τώρα να κάνω μια οικογένεια, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια -κι εγώ, αλλά και όλη η γενιά μου. Είναι δύσκολο πράγμα η συμβίωση και ο γάμος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο από πολλές διαφορετικές γωνίες».

Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων, ο Μύρωνας αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του φτιάχνει ωραία μηλόπιτα, ενώ συμπλήρωσε ότι στηρίζει τη δουλειά του: «Σε όλα τα υγιή ζευγάρια, ο ένας επηρεάζει τον άλλον θετικά και όχι αρνητικά. Μια σχέση για να έχει ισορροπία πρέπει να λες τη γνώμη σου, αλλά να μην την επιβάλλεις κιόλας».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης