Μαρία Μπεκατώρου: Τελείωσε ένα όνειρο για εμένα

Μαρία Μπεκατώρου: Τελείωσε ένα όνειρο για εμένα

Για το τέλος του «Junior Master Chef», τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, και τη γνωριμία της μαζί του πριν από περίπου δεκατρία χρόνια αλλά και το φλερτ μίλησε η παρουσιάστρια.

Μαρία Μπεκατώρου: Τελείωσε ένα όνειρο για εμένα
Για το τέλος του «Junior Master Chef», τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, και τη γνωριμία της μαζί του πριν από περίπου δεκατρία χρόνια αλλά και το φλερτ μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μίλα».

Μιλώντας για τα συναισθήματα που της «γέννησε» ο τελικός του «Junior Master Chefr», είπε αρχικά: «Από χθες το βράδυ που το είδα έχω μια συγκίνηση, ήταν καταπληκτικό το χθεσινό επεισόδιο... Ένιωσα γεμάτη από πολύ ωραία συναισθήματα, τελείωσε ένα όνειρο, ένα ταξίδι για εμένα. Γιατί έτσι το βλέπω ένα όνειρο τηλεοπτικό που πήγε πάρα πολύ καλά. Τα όνειρα που είχαμε για αυτή την εκπομπή πραγματοποιήθηκαν κατά κάποιο τρόπο και νομίζω ότι και εγώ προσωπικά άφησα καλές εντυπώσεις», και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ γεμάτη γιατί έκλεισε ένας πάρα πολύ ωραίος κύκλος, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, καταπληκτικά παιδιά, μια φοβερή παραγωγή, με βοήθησαν και με στήριξαν πάρα πολύ. Και όλο αυτό ήταν τόσο πολύ, τόσο γεμάτο που έχω αποθέματα για πολύ καιρό ακόμα».

Παράλληλα η Μαρία θυμήθηκε την πρώτη μέρα της στο studio, περιγράφοντάς της χαρακτηριστικά: «Μπαίνω μέσα και μου λένε: εδώ είναι το καμαρίνι σου, η μακιγιέρ σου, η κομμώτρια και λέω: Τι λέτε ρε παιδιά, τι είναι αυτά τα πράγματα... Το συνηθίζω αυτό κι έρχεται η στιγμή να πάω να κάνω τα γυρίσματα και μπαίνω σε ένα πλατό και λέω στον αρχισυντάκτη: Αποκλείεται, νομίζω ότι δεν θα παίξω εγώ εδώ μέσα... Μου έκανε εντύπωση, τεράστιο πλατό, πάρα πολλοί άνθρωποι».

Αναφερόμενη στη συνέχεια στα δεκατρία χρόνια σχέσης με τον σύζυγό της, είπε: «Θέλει αμοιβαίες υποχωρήσεις, κάποιος κάποιες φορές κάνει παραπάνω... Μια μεγάλη υποχώρηση που κάνω που έχει δίκαιο εκείνος, αλλά εγώ καταπιέζομαι, έχει να κάνει με την ακαταστασία, είναι πολύ τακτικός», ενώ αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν. «Είχαμε έναν κοινό φίλο από την Κεφαλονιά και τον φιλοξένησε ένα καλοκαίρι -το καλοκαίρι του ‘99- στο σπίτι του. Εγώ είμαι βέρα Κεφαλλονίτισσα. Εκεί γνωριστήκαμε» είπε η παρουσιάστρια, ενώ όταν ρωτήθηκε αν ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά», απάντησε: «Στην αρχή ήταν “κόρτε”, φλερτ. Εγώ ήθελα λίγο το χρόνο μου -εκείνος βέβαια με ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που με είδε. Κι εμένα μου άρεσε. Πέρασαν περίπου δεκαπέντε μέρες και από τότε είμαστε αχώριστοι».

Η Μαρία μίλησε αποκάλυψε επίσης αν τη φλερτάρουν στο δρόμο: «Ποτέ, παλιά που δεν με ήξεραν δε θυμάμαι, αλλά μπορεί και ναι. Τώρα κανείς... Αλλά μπορεί να μην τους βλέπω ή μπορεί να μην αφήνω περιθώριο για να γίνει αυτό».
Κλείσιμο
 
Τέλος αποκάλυψε αν θα συγχωρούσε ποτέ μια απιστία: «Δε νομίζω, δε θα συγχωρούσα μια απιστία από τη στιγμή που είναι όλα εντάξει. Αν είναι καλή η σχέση για να απιστήσει κάποιος πρέπει να έχει αλλά προβλήματα, χαμηλής αυτοπεποίθησης», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης