Γιάννης Αϊβάζης: Πλέον είμαι μονογαμικός

Γιάννης Αϊβάζης: Πλέον είμαι μονογαμικός

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για τον έρωτά του με τη Μαρία Κορινθίου αλλά και την κόρη τους Ισμήνη.

Γιάννης Αϊβάζης: Πλέον είμαι μονογαμικός
Στον καναπέ των MTV Everyday Girls κάθισε ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος μίλησε για τον έρωτά του με τη Μαρία Κορινθίου αλλά και την κόρη τους Ισμήνη.

«Πλέον είμαι μονογαμικός. Δεν ήμουν όμως πάντα. Όσο για την απιστία, δεν τη συγχωρώ για κανένα λόγο. Δεν την έχω συγχωρήσει ποτέ και δεν πρόκειται ούτε στο μέλλον. Μια σχέση χτίζεται πάνω στην εμπιστοσύνη. Όταν η σύντροφός σου, αποφασίσει να απιστήσει, είτε συναισθηματικά είτε σωματικά πάει να πει ότι κάτι λείπει από τη σχέση. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να είσαι μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γοητευτικός ηθοποιός, ενώ στην ερώτηση πώς κρατά τον έρωτά του με τη σύζυγό του ζωντανό, απάντησε: «Αυτό μπορεί και να είναι τελικά πολύ απλό. Προσωπικά, δεν έχω πολλές απαιτήσεις, προσπαθώ να είμαι διαλλακτικός και όταν δεν είμαι σε καλή διάθεση να τα βρίσκω πρώτα μόνος μου, ενώ κάνω υποχωρήσεις όταν κάνει και εκείνη. Πάντα υπάρχει ένα "και". Υπάρχουν στιγμές που κάνω πίσω εγώ, άλλες που κάνει εκείνη ή... κανένας».

Όσο για το αν σκέφτονται με τη Μαρία να κάνουν κι άλλο παιδί, αποκάλυψε: «Προς το παρόν δε σκεφτόμαστε για άλλο παιδί, για το μέλλον κανείς δεν ξέρει. Εμείς δεν το βάλαμε στο πρόγραμμα, επομένως και το επόμενο αν έρθει δεν θα το οργανώσουμε. Σήμερα, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρίσκει χρόνο για την Ισμήνη: Πλέον το χαλάρωμά μου σημαίνει παιχνίδι με την κόρη μου! Just the 2 of us!».

Κλείσιμο
Όσο για το ρόλο ενός ομοφυλόφιλου Εβραίου που θα υποδυθεί στην παράσταση που θα ανεβάσει στα τέλη Φεβρουαρίου με τον Ντίνο Καρύδη, ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολο να υποδύεσαι κάποιον που δεν είσαι, αλλά η δουλειά μας είναι να παρατηρούμε, να μυρίζουμε, να ακούμε...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης