Δέσποινα Βανδή: Οι δύσκολες νύχτες στην Αμερική

Δέσποινα Βανδή: Οι δύσκολες νύχτες στην Αμερική

Για τη σπουδαιότητα της μητρότητας αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν λόγω της περιοδείας του «Γεια», αναγκάστηκε να λείπει πολλές μέρες μακριά από το σπίτι της...

Δέσποινα Βανδή: Οι δύσκολες νύχτες στην Αμερική
Για τη σπουδαιότητα της μητρότητας αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν λόγω της περιοδείας του «Γεια», αναγκάστηκε να λείπει πολλές μέρες μακριά από το σπίτι της και τη νεογέννητη κόρη της, μίλησε πρόσφατα στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Κοσμοράδιο 95,1» η Δέσποινα Βανδή και τη συνέντευξη της τραγουδίστριας αναδημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «People».

Μιλώντας για τη δύσκολη εποχή του «Γεια», όπου αναγκάστηκε να βρίσκεται στην Αμερική την ώρα που η κόρη της Μελίνα ήταν πολύ μικρούλα, η Δέσποινα αποκάλυψε: «Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό με την περιοδεία του Γεια. Βγάζω το καπέλο σε όσους το κάνουν αυτό. Ήταν μια περίοδος της ζωής μου, τότε που το Γεια  είχε σκαρφαλώσει στο billboard στην Αμερική κι εγώ έτρεχα από Αμερική, Ρωσία και από Ρωσία σε Γερμανία και από εκεί δεν ξέρω πού,  που τρελάθηκα και είπα: “δεν είναι τρόπος ζωή αυτός. Θέλω τώρα την Ελλάδα μου”».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια δε δίστασε να αποκαλύψει τις δύσκολες νύχτες που περνούσε στην Αμερική. «Το “μάνα” ήταν πιο ουσιαστικό για μένα. Ήταν τόσο μεγάλο αυτό που συνέβαινε, ωστόσο το επισκίαζε το γεγονός της μητρότητας. Εγώ ήθελα να γυρίσω πίσω στη μινιόν Μελίνα μου και δεν μπόρεσα να το απολαύσω, όπως έπρεπε να το απολαύσω. Στην Αμερική, δώδεκα  μέρες πήγαινα για συνεντεύξεις και γυρνούσα το βράδυ κι έκλαιγα στο ξενοδοχείο γιατί ήθελα να γυρίσω στο παιδί μου», εξομολογήθηκε.

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης και για τα παιδιά της και πώς στην αρχή συνεχώς αναρωτιούνταν γιατί την πλησιάζει ο κόσμος και της ζητά αυτόγραφα, ενώ δεν έκρυψε και τον προβληματισμό της, μήπως όλη αυτή η δημοσιότητα κάνει κακό τελικά στα παιδιά της.«Προβληματίζομαι μήπως αυτή η δημοφιλία δημιουργήσει στα παιδιά μια διαφορετική ψυχολογία. Αλλά είμαστε από πάνω τους, κι εγώ και ο Ντέμης, προσπαθώντας να τους προστατεύσουμε από ο,τιδήποτε τους δημιουργηθεί», είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης