Έλενα Παπαρίζου: Είχα πιάσει πάτο στη ζωή μου

Έλενα Παπαρίζου: Είχα πιάσει πάτο στη ζωή μου

Πιο αποκαλυπτική από κάθε άλλη φορά ήταν η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη για τις δυσκολίες που πέρασε αλλά και την απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα και να μείνει για λίγους μήνες στη Σουηδία.

Έλενα Παπαρίζου: Είχα πιάσει πάτο στη ζωή μου
Πιο αποκαλυπτική από κάθε άλλη φορά ήταν η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή του για τις δυσκολίες που πέρασε αλλά και την απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα και να μείνει για λίγους μήνες στη Σουηδία.

«Πριν λίγο καιρό έφυγα από την Ελλάδα και σκεφτόμουν μέχρι και να σταματήσω το τραγούδι. Είχα πιάσει πάτο στη ζωή μου. Έφυγα γιατί ήθελα να τα σταματήσω όλα», είπε η Έλενα και συμπλήρωσε: «Στην τελευταία εμφάνισή μου με τον Αντώνη Ρέμο χαιρέτησα το κοινό σαν να μην ξαναανέβω στη σκηνή. Τα επαγγελματικά μου ήταν καλά, αλλά τα προσωπικά μου με έφτασαν σε άσχημη κατάσταση. Η κατηφόρα ήταν πολύ γρήγορη. Με βοήθησε, όμως, η οικογένειά μου και πήγα και σε μια ψυχολόγο στη Σουηδία».

Ταυτόχρονα, η Έλενα σημείωσε: «Πριν από έξι μήνες είχα αποφασίσει να φύγω οριστικά από την Ελλάδα. Θα πήγαινα στη Σουηδία και θα μπορούσα να δουλέψω ακόμη και σε σούπερ μάρκετ».

Κλείσιμο
Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως επέστρεψε στην Ελλάδα χάρη στον Γιάννη Πάριο με τον οποίο τραγούδησε στην Θεσσαλονίκη, αλλά και του Γιάννη Λάτσιου που την έπεισε να συμμετέχει στο «Dancing on Ice». «Ήρθα τον Σεπτέμβριο για να μαζέψω τα πράγματά μου και ένα τηλεφώνημα του Γιάννη Λάτσιου ανέτρεψε τα πάντα. Ο κος Λάτσιος μιλάει τόσο σωστά και τοποθετείται τόσο συγκεκριμένα, που από τα πρώτα του λόγια πείστηκα να μείνω. Ένα άλλο τηλεφώνημα που δέχθηκα ήταν του Γιάννη Πάριου, ο οποίος μου πρότεινε την συνεργασία στην Πύλη Αξιού στην Θεσσαλονίκη.  Όχι μόνο δέθηκα, αλλά ήταν και από τις πιο υπέροχες συνεργασίες που έχω κάνει ποτέ».

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα της συνέντευξης της Έλενας Παπαρίζου...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης