Σκοτώνει ο γάμος τον έρωτα; Η Δέσποινα Βανδή απαντά!

Σκοτώνει ο γάμος τον έρωτα; Η Δέσποινα Βανδή απαντά!

Για τον έρωτα, το φλερτ και τις δυο μεγάλες αγάπες της, τα δύο της παιδιά, μίλησε η Δέσποινα Βανδή.

Σκοτώνει ο γάμος τον έρωτα; Η Δέσποινα Βανδή απαντά!
Για τον έρωτα, το φλερτ και τις δυο μεγάλες αγάπες της, τα δύο της παιδιά, μίλησε στο περιοδικό «Life & Style» η Δέσποινα Βανδή.

Άραγε ισχύει αυτό που λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; «Μα, ο έρωτας θα πέθαινε από μόνος του, ούτως ή άλλως, αν αναφερόμαστε σ’ αυτό το τρελό καρδιοχτύπι του πρώτου χρόνου. Δε θα περίμενε να εξαφανιστεί μετά το γάμο. Σημασία έχει το πώς εξελίσσεται ένας έρωτας μετά τα πρώτα δύο χρόνια, όταν πέφτουν πια τα γυαλιά της μυωπίας μας και βλέπουμε τον άλλο με τις κανονικές του διαστάσεις! Αν αυτό που βλέπεις το θέλεις ακόμα στη ζωή σου, τότε είσαι σε καλό δρόμο», δηλώνει η Δέσποινα Βανδή τονίζοντας ότι το φλερτ δεν πρέπει να λείψει ποτέ από τη ζωή ενός ζευγαριού. «Είναι σημαντικό ο ένας να συνεχίζει να διεκδικεί τον άλλο. Το δεδομένο είναι αυτό που σκοτώνει έναν έρωτα, όσο κι έναν γάμο. Όταν θεωρήσεις ότι ο άλλος είναι δεδομένος, τότε ο έρωτας ή ο γάμος θα χαθεί», λέει.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής της, τα δύο της παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, αποκαλύπτοντας ότι όπως κάθε εργαζόμενη μητέρα, έτσι κι εκείνη τα καταφέρνει με δυσκολία να συνδυάσει τη μητρότητα και τη δουλειά. Παρόλα αυτά, όπως είπε: «Τη μητρότητα δεν θα την άλλαζα με κανέναν και για τίποτα στον κόσμο, γιατί χαρίζει σε κάθε μητέρα μεγαλειώδη συναισθήματα».

Κλείσιμο
Τέλος, η Δέσποινα αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Φοίβο λέγοντας: «Όσο στη σχέση μου με το Φοίβο υπάρχει σεβασμός, αληθινό ενδιαφέρον και δημιουργία -όπως άλλωστε τόσα χρόνια- δεν υπάρχει λόγος να κάνω υποθέσεις και εικασίες».

Δείτε παρακάτω...










 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης