Ανοιχτή σε ένα δεύτερο γάμο η Άννα Βίσση

Ανοιχτή σε ένα δεύτερο γάμο η Άννα Βίσση

Έτοιμη να επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου είναι η Άννα Βίσση, η οποία μίλησε για το πρόγραμμα που μας ετοιμάζει στο Rex, την πολυσυζητημένη αφίσα του νυχτερινού κέντρου...

Ανοιχτή σε ένα δεύτερο γάμο η Άννα Βίσση
Έτοιμη να επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου είναι η Άννα Βίσση, η οποία μίλησε στην κάμερα του Star για το πρόγραμμα που μας ετοιμάζει στο Rex, την πολυσυζητημένη αφίσα του νυχτερινού κέντρου, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Μιλώντας αρχικά για την πρωτότυπη αφίσα, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Είναι εμπνευσμένη από τον δίσκο των Air, από την ταινία "The Virgin Suicides", γιατί βιάστηκαν να πουν ότι αντιγράφουμε. Ένας μεγάλος λέει "το θέμα είναι να μη  μιμείσαι. Άμα αντιγράφεις είναι έξυπνο"».

Μιλώντας για την συνεργασία της με τη Μαίρη Λίντα η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, λέγοντας: «Η Μαίρη Λίντα ήταν ένα απωθημένο μου. Είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια και εκπροσωπεί μια εποχή που είχε μια καθαρότητα το ελληνικό τραγούδι».

Κλείσιμο
Όσο για το πρόγραμμα; «Θα δώσει χαρά αυτό το πρόγραμμα, αλλά έχω και πολύ μαύρες στιγμές, στις οποίες θα πέσουμε στα πατώματα», αποκάλυψε η Άννα.

Τέλος, όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η ίδια δεν τo απέκλεισε απαντώντας: «Εγώ έχω παντρευτεί μια φορά στη ζωή μου. Μια φορά το κάνεις. Ποτέ μη λες ποτέ όμως …».

Δείτε παρακάτω την αφίσα...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης