Ρούλα Κορομηλά: Έχω συνηθίσει μόνη μου

Ρούλα Κορομηλά: Έχω συνηθίσει μόνη μου

Για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τα προσωπικά της μίλησε η Ρούλα Κορομηλά.

Ρούλα Κορομηλά: Έχω συνηθίσει μόνη μου
Για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τα προσωπικά της μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη» η Ρούλα Κορομηλά. Σχετικά με τις φήμες που θέλουν το «Κους Κους το μεσημέρι» και την Κατερίνα Καραβάτου να επιστρέφουν στον Alpha η γνωστή παρουσιάστρια, είπε: «Μακάρι να επιστρέψει το Κους Κους με την Κατερίνα Καραβάτου, που είναι ένα πολύ ταλαντούχο άτομο».

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση η Ρούλα απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω στην τηλεόραση. Ενδεχομένως να κάνω κάτι, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου. Μια παρουσιάστρια ψάχνεται να βρει κάτι που να του ταιριάζει και ν΄ αρέσει στον κόσμο, αλλά είναι και τέτοιες οι εποχές, που δεν έχεις το μυαλό να κάτσεις να σκεφτείς. Εξάλλου έχω τη δουλειά που έχω και δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο».

Μιλώντας για τα προσωπικά της και για το αν είναι ερωτευμένη η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Βεβαίως και μπορεί να έχω κάτι. Μπορεί να είχα κάτι, δεν ξέρετε…. Αν είχα κάτι που μπορεί να μου είχε πάρει τα μυαλά, θα έβγαινα και κανονικά έξω. Δεν έχω κανέναν λόγο να κρύψω. Δεν είμαι από τα άτομα που κρύβουν. Απλά δεν βγαίνω να το διατυμπανίζω».

Κλείσιμο
Όσο για το ενδεχόμενο του γάμου; «Δυο γάμους έχω κάνει, έχω βιώσει ωραίες καταστάσεις. Εγώ τώρα αν θα κάνω κάτι, δεν θα σκεφτώ καθόλου το γάμο. Δεν με αφορά. Δεν μου αρέσει, εξάλλου. Έχω συνηθίσει και λίγο μόνη μου. Όχι μόνη μου με όλη τη σημασία της λέξης... δεν έχω μείνει ποτέ άνευ σχέσης», είπε η Ρούλα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης