Έλενα Παπαρίζου: Το βιβλίο της ζωής της

Έλενα Παπαρίζου: Το βιβλίο της ζωής της

Ένα coffee table book, 80 σελίδων, στις οποίες θα ξετυλίγονται οι σημαντικότερες στιγμές της πορείας της Έλενας Παπαρίζου από το 2003 έως και το 2011, ετοιμάζει αυτή την περίοδο η γνωστή τραγουδίστρια...

Έλενα Παπαρίζου: Το βιβλίο της ζωής της
Ένα coffee table book, 80 σελίδων, στις οποίες θα ξετυλίγονται οι σημαντικότερες στιγμές της πορείας της Έλενας Παπαρίζου από το 2003 έως και το 2011, ετοιμάζει αυτή την περίοδο η γνωστή τραγουδίστρια με τους συνεργάτες της.

Στο βιβλίο αυτό η Έλενα αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες όλων όσων έχει ζήσει, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, μιλάει επίσης για τους φίλους που απέκτησε αυτά τα χρόνια, ενώ αποδίδει και τα ευχαριστώ της σε εκείνους που θεωρεί ότι τους το οφείλει. Φυσικά μέσα από τα 14 - 15 κεφάλαια του βιβλίου δε θα μπορούσε να απουσιάζει και ο Τόνυ Μαυρίδης -το μεγαλύτερο κεφάλαιο της προσωπικής και της επαγγελματικής της ζωής

«Μπορεί να είμαι η Παπαρίζου, να είμαι καλλιτέχνιδα και να πιστεύουν όλοι ότι ζω ένα όνειρο, αλλά η Έλενα στην καθημερινότητά της συναναστρέφεται με απλούς ανθρώπους. Δεν κάνω παρέα μόνο με την Άννα Βίσση, τη Δέσποινα Βανδή ή τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι θείες μου είναι ακόμη πάνω στα χωριά, έξω από την Καρδίτσα. Αυτοί είναι οι συγγενείς μου και αυτοί είναι η οικογένειά μου. Και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτές!», λέει η ίδια στο περιοδικό «People», ενώ αναφερόμενη στον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη, και στα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της, είπε: «Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Οι άνθρωποι αλλάζουν κάθε μέρα. Κάτι που το ξέρω, γιατί κι εγώ έχω αλλάξει από τότε που πέθανε ο πατέρας μου. Έχω αναθεωρήσει τη ζωή μου, έχω βάλει άλλες αξίες. Προτεραιότητα έχει η υγεία, μετά η αγάπη και ύστερα όλα τα υπόλοιπα. Γενικότερα, μοιάζω πολύ στον πατέρα μου στο χαρακτήρα. Δεν μπορώ καθόλου την καταπίεση. Με το που τη νιώσω, σκάω. Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να μου κάνεις είναι να μου λες ψέματα και να με καταπιέζεις. Κάτι που το έχω υποστεί. Αλλά όχι από τη σχέση μου, γενικότερα. Γι’ αυτό σου λέω, όταν βάζω “χ”, βάζω “χ”. Αυτά που με έχουν ενοχλήσει τα ξέρει μόνο ο Τόνυ. Και μέχρι εκεί πρέπει να φτάνει. Οι σχέσεις είναι μεταξύ δύο. Όταν ανακατεύονται πολλοί, οι σχέσεις χαλάνε».

Κλείσιμο
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012 από τη Sony Music, μέσα σε ένα συλλεκτικό κουτί ανάλογου μεγέθους, το οποίο θα περιλαμβάνει και το τριπλό best of album της.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης