Eurovision 2025: Θα ήθελα η Κλαυδία να πάρει την πρώτη θέση, δεν θα σας ντροπιάσει, δήλωσε η γιαγιά της

Eurovision 2025: Θα ήθελα η Κλαυδία να πάρει την πρώτη θέση, δεν θα σας ντροπιάσει, δήλωσε η γιαγιά της

H τραγουδίστρια θα διαγωνιστεί την Πέμπτη 15 Μαΐου στον Β' ημιτελικό με το κομμάτι «Αστερομάτα»

Eurovision 2025: Θα ήθελα η Κλαυδία να πάρει την πρώτη θέση, δεν θα σας ντροπιάσει, δήλωσε η γιαγιά της
Λίγα 24ωρα έχουν μείνει πριν τον β' ημιτελικό της Eurovision 2025, όπου θα εμφανιστεί η Κλαυδία για να παρουσιάσει την «Αστερομάτα». Η τραγουδίστρια εμπνεύστηκε το τραγούδι από τη γιαγιά της και την ιστορία της, ενώ η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την εγγονή της, με περηφάνεια.

Σε νέες της δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η γιαγιά Κλαυδία εξέφρασε τη χαρά της για εκείνη και σημείωσε πως της άρεσε πολύ η εμφάνισή της στη σκηνή. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα σκουλαρίκια που θα φοράει η Κλαυδία, τα οποία ήταν δικά της και της έκανε δώρο πριν τη Eurovision.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Έχω μιλήσει με την Κλαυδία, δεν είναι αγχωμένη. Είμαι χαρούμενη που έφτασε εκεί που ήθελε να φτάσει και θα την δούμε στη Eurovision. Είναι σεμνή, είναι ωραία, μιλάει με όλους», δήλωσε. Στη συνέχεια, σχολίασε το ρούχο της, τονίζοντας πόσο της άρεσαν. «Τα ρούχα της μου άρεσαν πολύ. Φοράει τα σκουλαρίκια μου, τα οποία της τα είχα δώσει πριν την Eurovision», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο
Τέλος, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της εγγονής της, χαρακτηρίζοντάς την «ένα πολύ καλό παιδί» και ευχήθηκε να πάρει την πρωτιά στον διαγωνισμό. «Εγώ θα ήθελα η Κλαυδία να πάρει την πρώτη θέση και να σηκώσει ψηλά την Ελλάδα. Η Κλαυδία είναι πολύ καλό παιδί, έκαναν πολύ καλά και την έστειλαν εκεί, δεν θα σας ντροπιάσει», σημείωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης