Τάσος Ξιαρχό: Επειδή κάποιος μπορεί να πηγαίνει με άτομα του ίδιου φύλου, δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας

Τάσος Ξιαρχό: Επειδή κάποιος μπορεί να πηγαίνει με άτομα του ίδιου φύλου, δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας

Ο χορευτής και χορογράφος αναφέρθηκε επίσης στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε

Τάσος Ξιαρχό: Επειδή κάποιος μπορεί να πηγαίνει με άτομα του ίδιου φύλου, δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας
Ένα ζεϊμπέκικο που χόρεψε πρόσφατα ο Τάσος Ξιαρχό στάθηκε αφορμή για να δεχτεί αρνητικά σχόλια ο χορευτής και χορογράφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σεξουαλικότητά του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, τοποθετήθηκε σχετικά και τόνισε ότι το γεγονός πως κάποιος άντρας συνευρίσκεται ερωτικά με άτομα του ίδιου φύλου δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας. Υποστήριξε επίσης, πως όσοι κάνουν κακοπροαίρετα σχόλια είναι άτομα που νιώθουν εγκλωβισμένα και ζηλεύουν.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό», την Τρίτη 13 Μαΐου: «Οι κακοθελητές μου έγραψαν γκεϊμπέκικο, επειδή είμαι γκέι. Επειδή κάποιος μπορεί να πηγαίνει με άντρες, δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας. Ξέρω πολλές γυναίκες που είναι πιο μάγκες από άντρες. Οι άνθρωποι αυτοί είναι παγιδευμένοι και ζηλεύουν με αυτό που βλέπουν. Όποιος είπε κακό σχόλιο, του κερνάω ένα τραπέζι και τον προκαλώ να ανέβει να χορέψει. Εγώ δεν ξέρω μπαλέτο. Άστους να λένε».

Δείτε το βίντεο


Το ζεϊμπέκικο του Τάσου Ξιαρχού στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στο κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και χόρεψε ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού «Στην Αθήνα μου». Ο χορευτής και χορογράφος μοιράστηκε ένα σχετικό βίντεο, στο οποίο εξήγησε ότι οι φίλες του τον «έσπρωξαν» πάνω στη σκηνή.

Με τους γύρω του να τον χειροκροτούν, ο Τάσος Ξιαρχό χόρεψε δίπλα σε ένα «βουνό» από λουλούδια, ενώ μία από τις φίλες του τον τραβούσε βίντεο. «Ήθελα και το χόρεψα με τον δικό μου τρόπο», έγραψε πάνω στο απόσπασμα που ανέβασε. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, πρόσθεσε: «Μερικές φορές η ψυχή σε ωθεί να κάνεις κάτι! Εγώ το ήθελα και οι φίλες μου με έσπρωξαν στη σκηνής. Φυσικά ο Αργυρός με τα τραγούδια του με έκανε να θέλω να χορέψω».

Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του Τάου Ξιαρχού στον Κωνσταντίνο Αργυρό

@tasosxiarcho

Μερικές φορές η ψυχή σε ωθεί να κάνεις κάτι! Εγώ το ήθελα και οι φίλες μου με έσπρωξαν στη σκηνής. Φυσικά ο Αργυρός με τα τραγούδια του με έκανε να θέλω να χορέψω ❤️

♬ original sound - Tasos Xiarcho

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης