Έλενα Χριστοπούλου για τη συνεργασία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ό,τι λήγει, είναι για καλό
Όλα θα τα δείξει η ιστορία και το μέλλον, σχολίασε η γνωστή booker
Οριστικό είναι το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλουκαι τηνΗλιάνα Παπαγεωργίου,με την γνωστή booker να ξεκαθαρίζει πως έχει αφήσει πίσω της το συγκεκριμένο κεφάλαιο, επιλέγοντας πλέον να κοιτάζει μόνο μπροστά.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε πως «ό,τι λήγει είναι για καλό» και τόνισε πως από εκεί και πέρα, βλέπει μόνο το μέλλον, αφήνοντας πίσω της το παρελθόν.
«Είναι μία συνεργασία που έληξε κι είμαι πολύ καλά με αυτό πια. Δεν μπορώ να κάτσω εδώ στο αεροδρόμιο και να πω παραπάνω πράγματα. Θα ήθελα, αλλά δεν είναι της παρούσης. Ό,τι λήγει, είναι για καλό. Εγώ βλέπω μόνο το καλό και μπροστά. Ό,τι ήταν να έχω δηλώσει, το έχω δηλώσει. Από εκεί και πέρα όλα θα τα δείξει η ιστορία και το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d90a4wev7rgx)
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέψει στο GNTM, η ίδια δήλωσε: «Και καλά θα κάνει. Το GNTM το έχω αγαπήσει κι έχει τελειώσει. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε η ίδια στο ριάλιτι μοντέλων, η Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθάρισε πως δεν συνηθίζει να κάνει βήματα πίσω. «Έχω κάνει άλλα πράγματα στη ζωή μου και δεν κάνω πολύ εύκολα βήματα πίσω. Στο My Style Rocks μου άρεσε πολύ που γύρισα», εξήγησε κλείνοντας.
Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν πρόσφατα στα δικαστήρια, καθώς εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του μοντέλου κατά της μάνατζερ, με την πρώτη να ζητάει να της δοθούν συμβάσεις που είχαν υπογραφεί στο όνομά της από τη δεύτερη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.