Μαίρη Συνατσάκη για την τοξικότητα στο διαδίκτυο: «Τα πράγματα γίνονται υβριστικά, απειλούν τη σωματική μου ακεραιότητα.»
«Κάποτε πίστευα πως όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται, αλλά όταν κάποιος γράφει "μόλις σε βρω θα σε σαπίσω", δεν πρόκειται να του δώσω χώρο.», πρόσθεσε.
Η Μαίρη Συνατσάκημίλησε ανοιχτά για τη διαδικτυακή τοξικότητα, αποκαλύπτοντας πώς διαχειρίζεται υβριστικά και απειλητικά σχόλια. Όπως είπε χαρακτηριστικά στο Mad Forum, που φιλοξενήθηκε φέτος στην Τεχνόπολη, έχει μάθει να βάζει τα όριά της, ενώ αναφέρθηκε, επίσης, στη δική της πορεία αυτογνωσίας, ξεπερνώντας την ανάγκη να είναι αποδεκτή από όλους.
Έχοντας μια ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα social media, μίλησε για το πώς διαχειρίζεται τη διαδικτυακή τοξικότητα. «Όταν τα πράγματα γίνονται υβριστικά ή απειλούν τη σωματική μου ακεραιότητα, πλέον μπλοκάρω αυτούς τους ανθρώπους. Κάποτε πίστευα πως όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται, αλλά όταν κάποιος γράφει "μόλις σε βρω θα σε σαπίσω", δεν πρόκειται να του δώσω χώρο. Είναι η δική μου πλατφόρμα και κάθε μέρα δεν είναι ίδια.», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d8luzwloqghd)
Μιλώντας για τη δημόσια εικόνα της, παραδέχτηκε πως αρχικά πάλευε με το αίσθημα της ντροπής και την ανάγκη να είναι αποδεκτή από όλους. «Ξεκίνησα στο MAD στα 19 μου και μεγάλωσα παράλληλα με τη δημόσια έκθεσή μου. Πάλεψα πολύ με τη ντροπή, ένιωθα πως είναι δική μου ευθύνη να αλλάξω για να γίνω αρεστή. Είναι ντροπιαστικό να μην είσαι συμπαθής προς όλους, αλλά πλέον το έχω καθαρίσει μέσα μου.», τόνισε.
Η πολυεπίπεδη αναπτυξιακή πορεία της GameTech εταιρείας μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, λαμβάνοντας μάλιστα πρόσφατα διεθνή αναγνώριση από τους Financial Times μεταξύ του 10% των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στην Ευρώπη.
Το Β’ εξάμηνο του 2025 φέρνει τρεις καθοριστικούς γραπτούς διαγωνισμούς για το Δημόσιο – ευκαιρίες καριέρας με σταθερότητα, κύρος και προοπτική. Για να τις κατακτήσεις, χρειάζεσαι όχι απλώς διάβασμα, αλλά στρατηγική και στοχευμένη προετοιμασία