Κώστας Καραφώτης: Φοβάμαι να κάνω πρόταση γάμου

Κώστας Καραφώτης: Φοβάμαι να κάνω πρόταση γάμου

Για τους έρωτες που του έχουν κατά καιρούς χρεώσει και μάλιστα με πρόσωπα που δε γνώριζε καν μίλησε ο Κώστας Καραφώτης.

Κώστας Καραφώτης: Φοβάμαι να κάνω πρόταση γάμου
Για τους έρωτες που του έχουν κατά καιρούς χρεώσει και μάλιστα με πρόσωπα που δε γνώριζε καν μίλησε στην κάμερα του «Made In Star» ο Κώστας Καραφώτης.

«Έχει γίνει με ανθρώπους που αφενός δεν ήξερα καν, αλλά και με ανθρώπους που έτυχε να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι ή κινούμασταν σε έναν κοινό χώρο. Αναγκαστικά, ο ένας συναντιέται με τον άλλο, αλλά από το να καθίσεις στο ίδιο τραπέζι με κάποιον μέχρι να πουν ότι έχεις σχέση μαζί του, απέχει πολύ».

Σε ερώτηση αν έχει φτάσει ποτέ στο σημείο να κάνει πρόταση γάμου σε κάποια σύντροφό του, ο τραγουδιστής απάντησε: «Πρόταση γάμου δεν έχω κάνει ακόμη. Φοβήθηκα. Και φοβάμαι ακόμη. Το θεωρώ κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να είμαι πολύ έτοιμος και σίγουρος» πρόσθεσε, ενώ δεν έκρυψε πως έχει κλάψει για μια σχέση που τελείωσε: «Έχω κλάψει μετά από χωρισμό. Και, μετά από ένα συγκεκριμένο χωρισμό, σταμάτησα να κλαίω γενικότερα» είπε χαρακτηριστικά, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει περισσότερα.

Κλείσιμο
Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να είναι φίλος με μια πρώην σύντροφό του, απάντησε: «Φιλία με την έννοια της φιλίας και να πάμε για καφέ, σίγουρα όχι. Να βρεθούμε και να χαιρετηθούμε κάπου, ναι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης