Άντζελα Δημητρίου: Δεν θα έκανα ποτέ τη ζωή μου ριάλιτι

Άντζελα Δημητρίου: Δεν θα έκανα ποτέ τη ζωή μου ριάλιτι

Η Άντζελα Δημητρίου εξέφρασε την αντίθεσή της στο rockumentary της Άννας Βίσση «Όσο έχω φωνή», ενώ απάντησε στα αιχμηρά σχόλια που έκανε για εκείνη ο Στηβ Κακέτσης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου...

Άντζελα Δημητρίου: Δεν θα έκανα ποτέ τη ζωή μου ριάλιτι
Μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη» η Άντζελα Δημητρίου εξέφρασε την αντίθεσή της στο rockumentary της Άννας Βίσση «Όσο έχω φωνή», ενώ απάντησε στα αιχμηρά σχόλια που έκανε για εκείνη ο Στηβ Κακέτσης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Τετάρτης.

«Τη ζωή μου δε χρειάζεται να την κάνω ριάλιτι, γιατί τη έχουν κάνει τα κανάλια από μόνα τους. Δεν είχα ποτέ στη ζωή μου μια κάμερα να τρέχει… Δεν κάνει να βγάζουμε το παιδί μας προς τα έξω και να το εκμεταλλευόμαστε. Πρέπει να υπάρχει προστασία. Το δικό μου το παιδί κάποια στιγμή, επειδή το είχαν τρελάνει τα κανάλια, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας! Θα μου έφερνε κανείς το παιδί μου πίσω;», είπε η Άντζελα αναφερόμενη στο ριάλιτι της Βίσση.

Αναφερόμενη στον Στηβ Κακέτση, ο οποίος δήλωσε πριν λίγες μέρες πως εκείνη έχει κάνει τη ζωή της πάμπολλες φορές ριάλιτι και δεν χρειάζεται να κάνει μια αντίστοιχη εκπομπή σαν αυτή που έκανε η Άννα Βίσση, η τραγουδίστρια απάντησε: «Ίσως έχει μια εμμονή- όχι μόνο τώρα, αλλά πολλά χρόνια- μαζί μου η οποία δεν του φεύγει… Θέλω να του πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά και δεν θέλω να συνεχίσω άλλο αυτή τη συζήτηση. Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω για τον Στηβ Κακέτση… Είναι δική του η “παιδική αρρώστια” που έχει», κατέληξε η Άντζελα Δημητρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης