Η Evangelia, που συμμετείχε στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το τραγούδι «Vale», κατακτώντας τη δεύτερη θέση, ήταν καλεσμένη στο «Breakfast@Star», το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου και οι συντελεστές της εκπομπής, της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη, που την έκανε να βάλει τα κλάματα.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είδε σε απευθείας σύνδεση με τα Χανιά, μέλη του χορευτικού ομίλου Χανίων «Ο Ψηλορείτης» να χορεύουν πεντοζάλι για εκείνη, την οποία αποκάλεσαν «δικό τους παιδί». Η Evangelia, που κατάγεται από την Κρήτη, δεν μπόρεσε μάλιστα να συγρατήσει τα δάκρυά της. «Την αγαπάω πάρα πολύ την Κρήτη», είπε η τραγουδίστρια. Η Evangelia έδειξε για μία ακόμη φορά την αγάπη της για τον τόπο καταγωγής της, αφού το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκε στον ελληνικό τελικό είχε στοιχεία κρητικής μουσικής.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7l8mwo160ah)
Στον ελληνικό τελικό της Eurovision, που ανέδειξε νικήτρια την Κλαυδία με το τραγούδι «Αστερομάτα», η Evangelia κατέκτησε τη δεύτερη θέση, συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς. Η διαφορά στη βαθμολογία των δύο συμμετοχών ήταν μόλις δύο βαθμοί.
Πώς να επωφεληθούμε από τα Νοσοκομειακά Προγράμματα Μακράς Διάρκειας της Groupama Ασφαλιστικής, που προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη και πρόσβαση σε πληθώρα νοσοκομείων και κλινικών.
To Agrikies Country Retreat στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας απέσπασε Χρυσή Διάκριση στο πλαίσιο του προγράμματος Zero Waste Horeca που υποστηρίζεται από το The Coca-Cola Foundation. Μια διάκριση στην οποία η ιδιοκτήτρια, Μαρίνα Τεριζάκη, αφοσιώθηκε με όλες τις δυνάμεις της.