Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον φίλο και κουμπάρο του, Χρήστο Μάστορακαι τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη.
Ο τραγουδιστής τον υποδύεται στην ταινία «Υπάρχω». Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στην περίοδο που ο Χρήστος Μάστορας έκανε πρόβες για τον ρόλο του.
«Εγώ με τον Χρήστο είμαι πολύ δεμένος, οπότε ό,τι και να κάνει τον βλέπω τέλειο. Ελπίζω, με βάση τις αντιδράσεις του κόσμου, ότι ήταν εκπληκτική ερμηνεία», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d67tc099t8ft)
Στη συνέχεια, ανέφερε ότι ο τραγουδιστής είχε πάρα πολύ άγχος κατά τη διάρκεια των προβών.
«Ο Χρήστος είχε πολύ άγχος. Οι πρόβες ήταν πολύ καιρό. Είχε δουλέψει πάρα πολύ και πολλές ώρες. Σήμερα που τον είδα, δεν έβλεπε μπροστά του από το άγχος και λογικό, γιατί ο κόσμος θα σε δει να ερμηνεύεις έναν καλλιτέχνη, ο οποίος είναι μοναδικός», σημείωσε.
Η δημοφιλέστερη πλατφόρμα online εκτίμησης ακινήτου έχει φτάσει να διαχειρίζεται έναν από τους μεγαλύτερους όγκους αγοραπωλησιών ακινήτων στην χώρα μας
Ο υπερσύγχρονος στόλος της Superfast Ferries μας προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, με προνομιακή έκπτωση για όλο το 2025 – Πώς να την αποκτήσουμε.
Η κορυφαία πολυεθνική εταιρεία λοταριών ανακοίνωσε νέα παγκόσμια συνεργασία με την McLaren F1, πρωταθλήτρια κατασκευαστών για το 2024, έπειτα από την πρόσφατα ανακοινωθείσα πολυετή συνεργασία της με την Formula 1