Άννα Δημητρίεβιτς: Ο Θανάσης με βοηθάει στο να μη νιώθω φυλακισμένη

Άννα Δημητρίεβιτς: Ο Θανάσης με βοηθάει στο να μη νιώθω φυλακισμένη

Ύστερα από τρία χρόνια απουσίας η Άννα Δημητρίεβιτς επιστρέφει στους δέκτες με τη σειρά «Με λένε Βαγγέλη». Η ίδια δηλώνει...

Άννα Δημητρίεβιτς: Ο Θανάσης με βοηθάει στο να μη νιώθω φυλακισμένη
Ύστερα από τρία χρόνια απουσίας η Άννα Δημητρίεβιτς επιστρέφει στους δέκτες με τη σειρά «Με λένε Βαγγέλη». Η ίδια δηλώνει στο περιοδικό «Marie Claire» πως δεν ανησυχεί για τα νούμερα τηλεθέασης του σίριαλ εξηγώντας: «Εδώ και ό,τι πάει καλά το κόβουν! Δεν ανησυχώ γιατί πιστεύω ότι τα πράγματα αυτή τη στιγμή μπορούν να πάνε μόνο καλύτερα. Είμαι πολύ αισιόδοξη. Γενικώς στη ζωή μου δεν αγχώνομαι, δεν βοηθάει αυτό σε τίποτα. Οι φίλοι μου λένε ''πώς μπορείς και είσαι χαρούμενη όταν γίνονται όλα αυτά;''. Αλλά έτσι πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε. Πρέπει το άσπρο να σπρώξει λίγο το μαύρο. Να απλωθεί το φως. Να μην επικεντρωνόμαστε στα αρνητικά. Ας πούμε, ειδήσεις δεν βλέπω ποτέ! Μόνο στεναχώρια παίρνεις και άγχος».

Για τρία χρόνια έμεινε εκτός τηλεόρασης για την οικογένειά της. Τι λέει; «Πιστεύω ότι η μητέρα πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσει να δουλεύει τα πρώτα χρόνια του παιδιού. Αλλιώς ας μην το κάνει. Εγώ θέλω να είμαι εκεί κάθε μέρα, κάθε ώρα... Έχω διαβάσει τόσα βιβλία για την παιδική ψυχολογία που έχω γίνει εξπέρ... Όταν έμεινα έγκυος είπα ''εδώ είμαι!''. Δεν ήθελα να κυνηγήσω, ούτε ρόλους, ούτε καριέρα, ούτε τίποτα. Κάτι έγινε μέσα μου. Ορμονικό; Δεν ξέρω», απαντά.

Πώς είναι ο Θανάσης Ευθυμιάδης ως σύντροφος και πατέρας; «Boηθάει πάρα πολύ στο να μην νιώθω φυλακισμένη. Τα παίρνει όλη μέρα και με αφήνει να ηρεμήσω. Ευτυχώς είμαστε πολύ καλά, όσο δύσκολο κι αν είναι με δύο μικρά παιδιά. Τον ρόλο του ''κακού μπάτσου'' τον παίζω εγώ. Ο μπαμπάς λέει ''συγγνώμη, δεν μπορώ. Είναι κορίτσια και τους έχω αδυναμία''».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης